Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja zapytam

do mamy 6 latki

Polecane posty

Gość a ja zapytam

Czy ty się w zawodzie nie pomyliłaś?

Gość mama 6latki :))
Woooow doczekałam się swojego topiku :D Fajnie, że ktoś żyje mną i moim życiem ;) Jednocześnie współczuję, że nie masz własnego...

Owszem- obeznana jestem w tym temacie i nie tylko w tym. Jestem osobą oczytaną, lubię się dokształcać. Długo mnie ten temat interesuje i w sumie wałkowałam go wzdłuż i wszerz. Jeśli czegoś nie wiem to piszę: nie wiem, lub nie jestem pewna, ale wg mnie... Widocznie nie jestem ograniczona tak jak Ty :)

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyp
mama 6 latki to lekarz samozwaniec;-) A tak na poważnie to drażnią mnie jej wpisy...

Jaga stara jak świat ;) ino dawno tu nie przebywałam ;P

Gość Krytyyycznie
Jestem osobą oczytaną Nie jesteś: obeznana jestem w tym temacie obeznana jestem Z tematem

Gość a ja zapytam
No bo widać wyżej srasz jak masz:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD Zczynasz sobie zadnie okażdym wyrabiac chcoc go nie znasz. Masz ale KUKU NA MUNIU MAMUSIU:d:d:d:dd:d:d:d:d:d:d:d:d

yyyyyyyyyyyyp cóż no bywa :D Jednych drażnią, drugim pomagają... nie szukam tu przyjaciół tylko piszę to co wiem, to co uważam. Nie ma potrzeby żeby mnie wszyscy lubili ;) Wolę swoją szczerość niż sztuczność niektórych :)

Krytycznie- Polonistką nie jestem i robię sporo błędów (grunt, że panuję nad ortografią :P). A oczytana jestem... moje wiedza ogólna jest wg. mnie na całkiem niezłym poziomie ;)

a ja zapytam- kto tu o kim zdanie sobie wyrabia :D Cóż no... to tylko kafeteria niczego większego niż to co piszesz sie po tym forum w sumie nigdy nie spodziewałam :D

Gość a ja zapytam
A oczytana jestem twoja słowa to równie dobrze powinnaś w gazecie na porady odpisywać i kase bys klepała.Bo w tedy twoja oczytana wiedza coś by warta była była

Gość a ja zapytam
A oczytana jestem twoja słowa to równie dobrze powinnaś w gazecie na porady odpisywać i kase bys klepała.Bo w tedy twoja oczytana wiedza coś by warta by była

ale to na kafeteri osoby ktore maja jakies swoje wlasne zainteresowanie i wiedze na dany temat nie mogą sie z innymi dzielic swoją wiedzą? Ja tez tu wchodze na kafe raz moze na 10 dni, jestem obeznana w prawie rodzinnym,i jak tylko moge to udziel jakies rady, ot tak czysto bezinteresownie ,a nie dla przechwałek

Gość martusia8888
mama 6 latki, a ja chcetnie czytam Twoje wyypowiedzi :)