Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie najbardzysze

Najbrzydsze imie męskie ?

Polecane posty

Gość fhfhfhhfff
Sykstus Darek imie dla pedałów? chyba kogoś pojebało imiona Tomek Patryk i Darek to jedne z moich ulubionych i znam tylko jednego patryka który jest debilem i jednego darka alkoholika ale i tak imiona mi sie dobrze kojarzą

Gość cvmn
Andżej to przeklęte imię

Gość verliebt.....
Janusz, Marcin źle mi się kojarzą, bo każdego, którego poznałam był dziwny i zazwyczaj babiarz...

Gość dck
maciek i jasiek - fuj

Gość dck
a jeszcze daniel i jarek

Gość anna 24 kkkkkkkkkkk
hmm, jeszcze nie padlo imie mojego chlopaka, kolezanki raczej sie podsmiewywaly jak uslyszaly... dopuki go nie zobaczyly :P

Gość anna 24 kkkkkkkkkkk
Maciek to taka ciapa i slini sie :D

Gość nnnno no no no
Karol= kojarzy mi się zawsze z tym angielskim rudym brzydalem Grzegorz- kurde, co to za imie, a Grzesiu- brzmi infantylnie Robert- Bercik, Lobelt, ROBEŁT Paweł= Pałew Ariel- skąd takie imię w Polsce, czemu nie Syriusz

Gość nnnno no no no
a już wiem, to taka syrena była A u kobiet nie lubię imienia Dżejssaka.

Gość mniamu mniamu
ooo to ja pamiętam chłopaka o imieniu RAJMUND masakra ! wyglądał jak taki Rajmund haha

Gość Maalia
Okropne imiona- Artur, Sebastian, Krystian, Marek, Patryk, Kuba, Bartek, Robert, Krzysztof, Karol, wszelkie Franki i Staszki, Ireneusze, Arkadiusze, Mikołaj, Sławek, Maxymilian, Mariusz, Alan, Maciej ogólnie to jest ich więcej ale takie pierwsze przychodzą mi na myśl 🖐️ Łukasz ❤️

Gość hej ekspertki
a Radosław ładne??

Gość Jacek jak
krowi placek

Gość lkdd
Mariusz, Mirosław.

Gość pjbres
Maalia - chyba Cię pojebało. Wymieniłaś prawie wszystkie możliwe imiona zryta pizdo. Bez kurwa przesady.

Gość wtreeeeeeee
wymieniacie normalne imiona ,mi sie nie podoba lesław ,wiesław,mieczysław ryski i inne pyśki :O

Gość a Piotr?
też brzydkie?

Gość Mirrrrrrr.. . . .
Mirosław to świetne imie !!! :) bo moje Co do Kubów (to dla psa) , Marianów (od Maryja) , Alanów (Alieny :D :D i innych dziwadeł zgadzam się całkowicie Ciotowate też są Kamile, Niezbyt w dzisiejszych czasach to Mścwoje, Jezefy, Franciszeki, Zygfrydy i Bronki :D a i zapomnieliśćie Adolf ;) niby imie jak imie, może niezbyt ale nkiedyś było jednak popularne..... ale od 1939 tym imieniem nikt już Polsce nie nazywa swoich chłopców

Gość Vella
Mi osobiście z tych normalniejszych nie podobają się : Wojtek Marek Mariusz Maciej Karol

Gość Syntetyczny
Jakim trzeba być idiotą i ograniczoną jednostką aby uskuteczniać lub o zgrozo wierzyć w takie bezproduktywne, krzywdzące i po prostu często bezpodstawne tezy? @Damasrella Wydawało mi się, że jednak masz trochę oleju w głowie ale niestety mylilłem się. Wstyd, że taki ktoś jest muzykiem i to jeszcze dydaktykiem. :D Współczuje ludziom posyłającym do kogoś takie jak Ty swoje dzieci.

Gość nexxxxuus
Imię ? Musi być w jakimś współbrzmieniu z nazwiskiem . Np. Napoleon Potocki (z tych Potockich) a Napoleon Kozioł. Przykład może szkolny ale rodzice często o takich niuansach zapominają. A zwolennicy bardzo oryginalnych imion często okaleczają nimi swoje dzieci na całe życie.