Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buraczeq

Pogodzony z samotnością

Polecane posty

jak 100 razy pukasz do drzwi i są zamknięte to dalej będziesz próbował ? bo ja nie, bo wiem że dalej będą zamknięte, to nie ma sensu, jedyne co mi pozostało to tylko użalanie się nad moim nędznym losem

" 21:23 [zgłoś do usunięcia]Darker "Jakieś zalety musisz mieć... wysil się i pomyśl czym możesz zabłysnąć przy kobietach" Podlizuj się, wchodź w tyłek i życzę powodzenia " I 60% pensji przy tym wydaj . . .

" 21:26 [zgłoś do usunięcia]Ajka258 mnie lamentujący faceci na pewno nie zwabią... oni są po prostu irytujący. I nie wiem czemu pomyślałam, że może choć przez chwilę pomyślą inaczej..." A ty pomyślałaś, kto chciałby cię zwabiać . . . ?

"I nie wiem czemu pomyślałam, że może choć przez chwilę pomyślą inaczej..." ­ W jakim celu? ­ "I 60% pensji przy tym wydaj " ­ Minimum.

a znajomych to ja mam jak coś potrzebują odemnie a jak ja coś od nich potrzebowałem to mówili że są zajęci że nie mogą teraz że to czy tamto, więc już więcej się ich nie prosiłem bo świnia się prosi, nie to nie, więcej nie przyjdę i jak oni do mnie znowu przyszli to odpłaciłem się im tym samym

Gość jkjklskjskj
a w sumie to dziwne , bo z niemęskich cech lamentowanie i użalanie sięnad sobą to cechy chyba najgorsze z możliwych , oni myślą że tego nie widać , ale każda dziewczyna jak ich widzi to od razy kwalifikuje ich do wyjątkowych łajz , nie muszą opowiadać o braku tego czy tamtego , macie to wypisane na twarzy :)

"oni myślą że tego nie widać" Bo nie widać. Od tego jest forum. Jakim skończonym idiotą trzeba być aby wierzyć, że ktoś zawraca dupę żywym ludziom takimi tematami jak ten?

" 21:33 [zgłoś do usunięcia]jkjklskjskj a w sumie to dziwne , bo z niemęskich cech lamentowanie i użalanie sięnad sobą to cechy chyba najgorsze z możliwych , oni myślą że tego nie widać , ale każda dziewczyna jak ich widzi to od razy kwalifikuje ich do wyjątkowych łajz , nie muszą opowiadać o braku tego czy tamtego , macie to wypisane na twarzy " siebie nazwij łajzą. Skąd możesz wiedzieć o czym z kim w realu rozmawiam? I co mam wypisane na twarzy? ćwoku

Gość jkjklskjskj
coś jeszcze ? może chcecie coś dodać, coś powtórzyć, uwypuklić niektóre wątki ? :))