Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mogłby ktos mi pomoc

Proszę o opinie dotyczaca chlopaka

Polecane posty

Chodzę do szkoły z Kamilem. Jest rok starszy, w kwietniu zagadał do mnie na poprawie. Później zagadywał ale tylko gdy byłam ze wspólnymi znajomymi, obserwował mnie. Stworzyłam wokół siebie mur, bo panicznie boje sie zblizać do ludzi. W czerwcu zaczął trzymać się z kilkoma dziewczyna z równoległej klasy. W sierpniu wszedl w związek z jedną z nich. Myślałam ze po wakacjach jak wyładnieje to sie osmiele, a tu klapa, stracilam nadzieje. Jednak co mnie zaskoczyło prawie nic się nie zmieniło. On jest z nia na przerwach ale raczej mówi do niej jak do kumpeli, nie dziewczyny, za ręce sie nie trzymaja, nie przytulają. Gdy sie mijamy patrzy na mnie, w tłumie nasze spojrzenia sie spotykają... Doszło do tego, że stał ze swoja na holu , gdy widział że idę patrzył a później poszedł z nią za mną i usiadł obok i perfidnie zerkał.Innym razem stał z nia i znajomymi i też zerkał na mnie, już z daleka się patrzył..

Gość Guru prawde ci powie
Ech twój post przypomniał mi moje szkolne czasy jak sie cieszylam ze jakiś chłopak na mnie patrzył na przerwie. Albo ze usiadł koło mnie albo tamto sramto. :) Za parę lat będziesz się z tego śmiała.

up

Gość :/:/:/
Idź się uczyć.

Ja sie z tego nie ciesze ze ktos na mnie raz spojrzał czy usiadl itp. On od tego czasu przez tyle miesięcy patrzy za kazdym razem jak się mijamy wrecz mnie pozera wzrokiem :o ja go wtedy olalam, teraz troche załuje bo fajny chłopak. Tylko ma dziewczyne no i nie wiem sama co robic.

up

up

Siedze i pisze w moim pamietniczku :( mi sie wydaje ze on mnie kocha. co sadzicie?

Gość namiętnie czytam Fakt
kto to wie czemu się gapi może się gapi bo ty się gapisz ?1

nie gapie sie, unikam go