Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 erimniatra

nienawidze ludzi z Poznania

Polecane posty

Go艣膰 erimniatra

chytre sk膮pe maupy , dziaduj膮 na wszystkim wyrzuciliby w艂asn膮 matk臋 z 10 pi臋tra jakby ktos im za to obieca艂 tysi膮c z艂 bez honoru , bez kultury

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Zgadzam si臋 w 100000% nie ma w ca艂ej Polsce ludzi takich jak tu. Chamy, cwaniaki zero kultury jakiejkolwiek. Przeprowadzi艂am si臋 tu i si臋 m臋cz臋 w tym mie艣cie. Spotka膰 fajn膮 osob臋 to nielada wyczyn.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
100 % prawda, studiuje tu ostatni rok i nie mog臋 sie doczekac kiedy stad uciekne, dla poznaniak贸w nie liczy si臋 cz艂owiek tylko, kasa. Ludzie swoim zachowaniem robia wszystko zeby podciac Ci skrzyd艂a. najlepiej siedziec cicho i sie nie wychylac, to sposob na przetrwanie, przez tych ludzi zacze艂am palic i podejrzewam ze dopoki tu bede nie rzuce, a poza tym ponad przecietna ilosc homo..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jezdze po PL jako PH
i powiem Wam ze to domena ogolnie Polski zachodniej, polnocno-zachodniej Podobnie ejst w szzcecinie, kaliszu, zielonej gorze. Dolny Slask juz duzo lepiej. Odwrotnie na wschodzie. Ludzie bezinteresownie swoj czas poswieca zeby ci pomoc (jak np. zlapiesz gume)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dla mnie osoby z Poznania s膮 og贸lnie zamkni臋te w sobie, ma艂o towarzyskie i komunikatywne, ci臋偶ko nawi膮za膰 z nimi kontakt. W jaki艣 pubach czy klubach ka偶dy skupiony na swoim piwie i ma艂臋j grupce, w艂a艣ciwie to nigdy nie widzia艂am 偶eby kto艣 si臋 do kogo艣 dosiad艂, w Krakowie np jest zupe艂nie inaczej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie ma co dzieli膰 bo wiadomo, 偶e ka偶dy POlak to cwaniak, z艂odziej, kombinator i alkoholik. Tylko patrzy jak ci臋 tu oszuka膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Poznaniacy to prostaki z historycznym kompleksem biedy, dla kt贸rych najwa偶niejsze jest mie膰 "bejmy" w portfelu, pyr臋 na talerzu i gada膰, jakim to si臋 jest z******tym i lepszym od reszty Polski. Nie maj膮 do zaprezentowania nic opr贸cz bezczelno艣ci i wiecznego por贸wnywania do innych miast, kt贸re oczywi艣cie ko艅czy si臋 stwierdzeniem, ze Pozna艅 jest najlepszy, najszybciej rozwijaj膮cy si臋, najbardziej przedsi臋biorczy, najbardziej cywilizowany, najczystszy i najbardziej kulturalny ze wszystkich miast. Odk膮d mieszkam w Pzn, o tym, 偶e to miasto jest najlepsze albo lepsze od "g******ego Wrocka" czy "wiochy Wawy" s艂ysza艂em pierdyliard razy. A prawda jest taka, 偶e to niewielkie miasto, w kt贸rym niewiele si臋 dzieje i niewiele jest mi艂ych i 偶yczliwych ludzi. Taka sytuacja :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Stereotypy. Mi si臋 podoba. Jest inaczej, Pozna艅 nie lubi si臋 wybija膰, jest przywi膮zany do swojej kultury, ale i tolerancyjny. Jest zadbany, Poznaniacy s膮 inni, dziwni dla was, ale wy mo偶ecie powiedzie膰 tylko z艂e rzeczy, pf.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W Warszawie jest tak samo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bo pozna艅 i warszawa to frajernie najwi臋ksze! 艂贸d藕 i krak贸w te偶 frajerami przepe艂nione s膮! tr贸jmiasto frajerskie r贸wnie偶!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ca艂a Polska to dno.Coraz wiecej zydk贸w, niemc贸w i innych obcych.Strach sie ba膰 po tych tajemniczych nagraniach w knajpie.Z艂odziej ma dobrze , porzadny obywatel zazwyczaj biede klepie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mieszkam od 5 lat w Krakowie i czytajac te opinie mam wrazenie, ze ludzie tutaj pisza o Krakowie. Np. ciagle sie slyszy Warszawa to, Warszawa tamto. Ciagle wywyzszanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jestem poznaniaka jak ja to widze ? do poznania zje偶dzaj膮 si臋 ca艂e tabuny ludzi chc膮cych tutaj zy膰 , wszystkie okoliczne wsi wal膮 do poznania i pracuj膮 zja dajmy na to 7 z艂 na godzine , psuj膮 okrutnie nasz rynek pracy , jeste艣my przez przyjezdnych k艂臋bkiem nerw贸w nienawidzimy kundli kt贸rzy zamiast siedzie膰 w swojej miejscowo艣ci zabieraj膮 nam prace , lepsze lokalizacje mieszka艅 itd , z tego co widze tutaj na poznaniak贸w ujadaj膮 tylko osoby przyjezdne , no w艂a艣nie a takie osoby dla nas to wr贸g nr 1 , w艣r贸d swoich w艣r贸d poznaniak贸w nie panuje taka atmosfera , przyjezdnym pokazujemy na kazdym kroku 偶e nie chcemy ich tutaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no i to w艂asnie jest wasz problem, 偶e nie lubicie przyjezdnym Zapominasz tylko, 偶e to dzieki nim wiekszosc waszych firm jako tako funkcjonuje, wyzysk to wasze drugie imie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"a takie osoby dla nas to wr贸g nr 1" i w艂a艣nie dlatego Ty, jak i ca艂a reszta poznaniak贸w jeste艣cie ZJ****I . Dop贸ki nie pojmiecie, 偶e to jak si臋 zachowujecie jest kijowe, dop贸ty reszta Polski b臋dzie z was uzasadnienie szydzi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 genialny wynalazca
jak wynaleziono drut aluminiowy? onegdaj rzucono zlotowke miedzy poznaniaka a krakusa :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 StoPro Kujawiak
p********ie Pozna艅 to z******te miasto i ludzie, nie to co wies Warszawa i wie艣niacy tam mieszkaj膮cy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰ddx
W Warszawie rodowitych Warszawiak贸w mieszka oko艂o 6 procent reszta to Wiesniaki i Buraki Poznaniaki i Krakowiaki. Warszawo Warszawo ukochane miasto Chamow si臋 nazjezdzalo zrobi艂o si臋 ciasno.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ratujcie,mieszkam w warszawie od zawsze ,a teraz gdzie nie p贸jde do pracy to atakuj膮 mnie wredne baby ,oszukuj膮 k艂ami膮 s膮 agresywne,to te przyjezdne z jakich艣 wsi,twarze maj膮 brzydkie ,patrz膮 na mnie z zazdro艣ci膮,ok艂amuj膮 szef贸w pomawiaj膮 by co艣 uzyskac,nie maj膮 zasad kultury ,co si臋 dzieje tutaj?? s膮 wsz臋dzie ,przej臋te miasto ,ja jestem delikatna nie chce walczy膰 lubie 艣wi臋ty spok贸j ,mam kulturalnych znajomych ,przyjezdni p艂ci m臋skiej sa prymitywni ale przynajmniej mnie nie atakuj膮

Udost臋pnij ten post

Pozna艅 jest m臋cz膮cy. Mieszkam tu ju偶 dych臋 i je偶eli chodzi o relacje mi臋dzyludzkie, tylko w wawie wyda艂y mi si臋 bardziej pow艣ci膮gliwe, efektywne i dostosowane do w艂asnych cel贸w. B臋d臋 mia艂 do艣膰 pieni臋dzy, 偶eby kupi膰 w艂asny dom - kupuj臋. Ale gdzie艣 na po艂udniu, zdecydowanie.

Udost臋pnij ten post

Jestem Poznaniank膮 od urodzenia i przykro mnie czyta膰 te wszystkie opinie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 UndDasGeld
Sama prawda niestety. Od jakiegos roku wspolpracuje z ludzmi z Poznania. Dodam, ze duzo dluzej pracowalem w Wawie. I w WWA nie spotkalem sie z az takim cwaniactwem i brakiem kultury jak w Poznaniu. Idziesz do knajpy z ludzmi jako ich gosc i zapomnij ze ktos Ci piwo postawi. Jakby ich mialo od tego ubyc. Dla mnie to jest brak kultury jesli jestem czyims gosciem i nikogo nie obchodzi czy cos jadlem, pilem i czy moze trzeba mnie podrzucic gdzies? Nie czekalem na to, ale byloby milo gdyby chociaz ktos zaproponowal. Maja prostackie podejscie do relacji miedzyludzkich i nie znaja zasad savoir vivre i ogolnie nie milo spedzac z nimi czas...nawet po pracy. A porownanie mam akurat dobre bo chociaz pochodze ze wschodu to jakis czas mieszkalem w Stanach...i takiej wiochy jak Poznan jeszcze nie widzialem...A juz najwiekszym z kompleksow u nich jest to ze sa Polakami...a chcieliby byc Niemcami. No tylko tak jakos Niemcy nie zabardzo chca ich przygarnac do siebie...nie polecam ani Poznania, ani ludzi stamtad. Jak po prace to do Wawy albo Wroclawia a ten ich ukochany "Posen" szerokim lukiem omijac. Nie lubia gosci to niech sami sobie siedza tam i tluka sie tymi rozpieprzonymi tramwajami...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kur.....A. Mac. Mia艂am m臋偶a z Poznania kur.....syn rozpocz膮艂 mnie z ka偶dej wydanej z艂ot贸wki G艂owno z pod siebie by jad艂 偶e swoim bratem ma艂o si臋 nie pobi艂 o 5 z艂 kt贸re mia艂 zap艂aci膰 za parking do tej pory jak pomy艣l臋 to si臋 trz臋sie cho膰 min臋艂o 22 lata nie trawi臋 go skanery jego rodzina to samo br...........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A moja rodzina jest z Poznania. Wogole ich nie znam, raz wyslalam list do dziadka i sie obrazil bo do niego powiedzialam " prosze pana " zamiast " dziadku". Ale ja go nigdy na oczy nie widzialam i mam tak odrazu palac miloscia. Ja tez jak tak czytam ten artykol to widze po sobie ze zemnie to chyba jest taki Poznaniak z krwi i kosci. Zawsze cicha, caly czas lubie spedzac w domu z rodzina. Swoje bede zawsze chwalic i dbac jak najlepiej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onawie
Zgadzam si臋...mieszkam tu ponad 10 lat i Poznaniacy to g艂贸wnie narcyzy...d****arze...i k艂amcy.....Mania wy偶szo艣ci, przero艣ni臋te m臋skie ego i puste panienki z kompleksem k***y i nie wa偶ne jak mnie facet traktuje , liczy si臋,偶e jest...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niestety wszystkie opinie o poznaniakach i ich egoistycznej naturze s膮 prawd膮 . Mog臋 to zatwierdzi膰 bo sam pochodz臋 z Poznania. Ludzie tutaj denerwuje spontaniczna rado艣膰. tak po prostu jest .Ja lubi臋 si臋 u艣miecha膰 ale nie mam do kogo:( Jest straszny hate w Poznaniu, ludzie s膮 dla siebie oboj臋tni. Niestety.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋