Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza1892

sprawozdanie z przebiegu stażu

Polecane posty

Gość zuza1892

Witam. Jestem na stażu w Sądzie. W najbliższym czasie muszę oddać sprawozdanie z przebiegu stażu. Powpisywać tam co robiłam od kiedy do kiedy...:( i jakoś nie bardzo wiem jak mam się za to zabrać, bo ja jako stażysta w zasadzie przedewszystkim zszywałam akta i drukowałam okładki do akt. Bywało że rozkładałam akta spraw zakończonych, biegałam do archiwum po akta, wysyłałam odpisy postanowień, wezwania na sprawy, pisałam protokoły z rozpraw... Kurcze nie zabardzo wiem jak to opisac w tym sprawozdaniu. Może ktoś z was pisał sprawozdanie ze stażu w sąddzie i mógłby mi pomóc.. Nie wiem jak ładnie mogłabym opisać wykonywane zajęcia. Czekam na odpowedź.

wpisz to co bylo wpisywane we wniosku o przyznanie stażu bo wg tego to jest sprawdzane przynajmniej u mnie.. jesli nie widziałas tego wniosku to zwróć sie do kogoś kto ci te wniosek wypisywał

Gość zuza1892
CZyli powinnam iśc do Up pracy , tak? i tam zapytać o ten wniosek? a dokładniej co wnim było? zgadza się?

Gość jeśli poczekasz chwilę
to sprawdzę jak ja napisałam swoje sprawozdanie.

Gość timtimy
A są jakieś konsekwencje jak się nie odda tego sprawozdania?

Gość jeśli poczekasz chwilę
Miałam staż w PZU Życie. Napisałam, że do moich obowiązków należało: 1. Kompletowaniei archiwizacja akt ubezpieczeń. 2. Wprowadzanie do systemu wpłat z ubezpieczeń i deklaracji przystąpienia do ubezpieczeń grupowych i wypłat. 3.Zakładanie akt świadczeń. 4. Obsługa korespondencji. 5. Obsługa urządzeń biurowych. 6. Selekcja dokumentów i przyjmowanie rozliczeń z ubepieczeń grupowych typ P. Jak nie oddasz opinii i sprawozdania to nie wydadzą zaświadczenia, że się odbyło staż.

Gość zuza1892
A czy ktoś był na stażu w sądzie? co ogólnie można wpisać w tym sprawozdaniu? bo to co wcześniej wypisaółam to trochę nie fajnie brzmi:(

Gość zuza1892
więc był ktoś z Was na stażu w sądzie?

Gość maluta1
napiszcie proszę jaki jest zakres obowiązków stażysty w sądzie? może ktoś właśnie był na takim stażu?

zapewne nie jestes pierwszą stazystką w sądzie,wiec popros kadre niech tobie dadzą kopie zakresu obowiązkow innych stazystów, i one wtedy tobie powinny powiedziec co z tym dalej robić, od tego są

Gość maluta1
tyle że akurat z sądu nie był przygotowany zakres obowuiązków a i raczej nie będzie... aty czym się zajmujesz?

Gość gość
A moze ktos byl na stazu w salonie kosmetycznym ?

Gość gość
Witam niedawno skończyłem staż w urzędzie gminy i też nienaruszone wiem kto powinien napisać ani jak napisać owe sprawozdanie może ktoś mi pomoże?