Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ocokaman

!program antywirusowy!!!!!!

Polecane posty

Gość ocokaman

Mam ESET Smart Security odkąd mam laptop czyli od 2008roku. Zawsze wszytsko było oik aż tu nagle wyskakuje, ze komputer juz nie ejst chroniony i wszystko na czerwono. Każa wpisać jakieś hasła, ale ja NIC TAKIEGO NIE MAM :-O Przejżałam pocztę do 2008 roku i nie mam żadnej wiadomości od nich (pisali żeby z wiadomości emailowej coś skopiować). Ja sie kompletnie na tym nie znam. Skąd wziąć jakiś program antywirusowy? Ile to kosztuje? DLaczego tak nagle przestałam go mieć?

Gość ocokaman
nie wiem co miałam :-O jestem totalnym beztalenciem techniczno-komputerowym i w ogóle nie wiem o co chodzi w tym. Boję się zainstalowac coś nowego, bo NIE WIEM CO, bo musiałabym usunąć z kompa najpierw tamten. A jak zrobię coś złego jeśli usunę?

Gość ocokaman
ok dziękuję :-) postaram sie teraz to zainstalować, chociaż znając siebie nie będzie to takie łatwe :-(

W trakcie instalacji być może wyskoczą ci dwie opcje do zaznaczenia - AVG pełna ochrona, coś tam coś tam, i AVG podstawowy bezpłatny, wiec zaznacz ten bepłatny, bo testowy to za miesiąc ci zgaśnie ;)

Gość ocokaman
Serdeczne dzięki za wskazówki :-) narazie pobiera plik

Gość eros ramazotti
ten program usunie ci wszystkie pliki, potem zabije twoją matkę, potem uczyni cię kaleką i zgwałci analnie, nie instaluj go! 😭