Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elsaaa

Kto chce,przeczyta.

Polecane posty

Gość Elsaaa
Ktoś mam racje.Przepraszam.

Elsa niewiele mozna napisac, Ty nie prosisz o porade, nie szukasz pomocy, chcialas sie tylko wypisac i zrobilas to, a teraz uciekasz, wykrzyczalas swoje uczucia i nie masz juz nic do powiedzenia. Takie przynajmniej jest moje odczucie.

Gość Elsaaa
Masz rację.Widzisz nawet nie mam z kim porozmawiać.Tylko pisze tutaj. Szkoda mi samej siebie. No co zrobic.

Nawet gdybys miala z kim porozmawiac i tak napisalabys tutaj albo na jakims innym forum. Takich uczuc nie mowi sie glosno, nie dzieli sie nimi z ludzmi, ktorych sie zna, anonimowo latwiej, bezpieczniej. Nie martw sie wiekszosc ludzi dopada zwatpienie.

Gość Elsaaa
Nie wiem kim jesteś ale dziekuję . Dobranoc.

Gość september 2012
kurcze nie chce tu filozofowac ale napisze tylko ze -co moze ci sie wydac dziwne- ale jedyna nadzieja w Bogu; pomodl sie do niego tak jak umiesz ,popros zeby cie poprowadzil zeby pokazal ci(podpowiedzial) co masz robic - On ci da wskazówki. Latwo je rozpoznasz o to sie nie boj ze nie bedziesz wiedziala jaka to podpowiedz. Powiedz Mu ze chcesz wyjsc z sytuacji w ktorej sie znajdujesz i chcesz poprowadzenia. Pamietaj ze jestes Jego dzieckiem i On cie nie da skrzywdzic jesli tylko dasz sie pokierowac, pamietaj ze to Ty kierujesz swoim życiem On ci jedynie daje wskazówki ale Ty wybierasz droge, pozdro 3m sie