Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elsaaa

Kto chce,przeczyta.

Polecane posty

Gość Elsaaa

Chciałabym się zabić ale nie mogę. Boję się. Mam już kilka listów do osób które były dla mnie ważne. Boję się tego co mnie spotka tam,po drugiej stronie. Kiedyś ktoś powiedział że dusza samobójcy jest jeszcze bardziej otoczona opieką Boga.Boję się.Nie wiem.Wiem że was to nie obchodzi.Pewnie napiszecie że jak ktoś chce się zabić to się zabija. Moja miłość do Boga chyba wygrywa ale nie mogę przestać płakać.Nie chcę pomocy.Chciałam to napisać do osób które mnie nie znają,nie wiedzą jak jest.... Mam wszystko ale i nic. Poznałam siebie ale Oni nie poznali mnie.

Gość nie przeczytam
jak to jest, że masz źle, ale Bogu ufasz? ja mam odwrotnie, uważam, że to on sprowadził na mnie całe zło w postaci upokorzeń, odziedziczonych wad i teraz poddaje mnie próbom, w ktorych nie chcę uczestniczyć, ale w końcu umiec normalnie do ludzi wyjść, mniec sprawny umysł.

Gość Elsaaa
Na swój sposób czuję radość i smutek, ale chciałabym inaczej. Wiem, że was to nie obchodzi. Wiem, że nikogo to nie obejdzie. Umarły jest niczym. Prędzej czy później zapomną wszyscy, ale czy jeśli pożyję jeszcze kilka czy kilkadziesiąt lat to będzie inaczej? Zazdroszczę ateistom, ale tego nie da się wybrać.

Gość Elsaaa
activia na kolację?

Gość Hyyyvftggtgghfvftg
Skacz i nie pierdol.

Gość Elsaaa
ktoś pisze za mnie,szkoda miałam więcej do powiedzenia.

Gość BlumBada
dziecko jak się zabijesz to pójdziesz to piekła jeżeli tak kochasz boga to czemu chcesz się jemu sprzeciwić i zabić bóg dał ci życie po coś

Ty nie wierzysz w Boga. Bóg zabrania samobójstwa i głosi miłość. Miłość do bliźnich, też do Siebie. Skoro chcesz się, zabić, to znaczy że siebie nie kochasz. Czemu przestałaś kochać siebie?

Gość Elsaaa
Bóg nie zrobił mi nic złego tylko ludzie. Ludzie są winni.

Gość Elsaaa
To niezupełnie tak, że chcę się zabić, ale z nadzieją patrzę na nadjeżdżające samochody, może mnie ktoś stuknie. Idąc przez most przyglądam się przechodniom - a może któryś z nich to szaleniec iz araz mnie zepchnie... I skończy się wszystko dobre i złe.

Gość Elsaaa
Przestałam kochać siebie bo moja miłość nie wystarczy.Nie wiem co mam zrobić.Wiem że nic się nie zmieni. Mam 19 lat i kilka prób za sobą.

Gość BlumBada
sama jesteś sobie winna co ktoś na ciebie krzywo spojrzał a ty chcesz się wieszać weź się lepiej zastanów nad sobą nie żyjesz dla innych tylko dla siebie i no dla boga a chuj z resztą kup se lody i czekoladę to ci się humor poprawi

Ludzie są dziełem Boga. Dziełem wyjątkowym, czemu to dzieło niszczyć? Co takiego ludzie Ci zrobili że przestałaś siebie kochać?

Gość Elsaaa
Mam za dużo problemów. Nikt mi nie pomoże.Jestem sama.Nigdy nie szukałam miłości bo wpajali mi że ona jest zła dla mnie.Chciałam zawsze porozmawiać z kimś mądrzejszym ode mnie.

Gość lewap
Narzekasz, że masz źle, a pewnie nawet w życiu kompleksow na tle wygladu nie miałaś i potrafisz bez problemu z domu wyjść... dla jednych to jest ważne, dla innych nie, a jeszcze inni nie mieli styczności z danym problemem i nie mają nic do powiedzenia. Pewnie nawet maturę masz, eh

Tak napawde Twoja milosc jest najwazniejsza, od niej nalezy zaczac. Gdyby kochal Cie caly swiat i tak byla bys nieszczesliwa nie kochajac siebie. Opowiedz o swoich problemach, czasem tyle wystarczy.

Gość Elsaaa
Nie mam matury. Co właściwie ja mam? Tylko sibie,moją samotność,tą muzykę. Moje myśli,moje łzy,te kiepy wypalone jeden po drugim. Dla jednych dużo dla drugich nic.

Gość Elsaaa
Nie jestem w stanie opisać tego co czuję. Nie ma przy mnie osóby która mnie kochała,rozumiała na swój sposób.Musiałam patrzeć na tą śmierć,wolałbym się zamienić. Ja jestem niej potrzebna. Nie wiem....

Gość Elsaaa
Nie zdążyłam ich poznać tak jak bym chciała.Teraz nie mam nic. Oni nie mają mnie.Nikt mnie nie ma. Nie chcę.Na wszystko jest już za pózno.

Gość fererere
Ich,czyli kogo? O kim piszesz?

Gość Elsaaa
Nieważne.Idę chyba spać,bo widzę że będziecie mnie wypytywać.Nie chcę tego. Dziękuję że ktoś odpisał. Przepraszam.

Gość he.he.he..
nie podawaj sie rozwjaj sie nie patrz na innych nie sluchaj innych nieraz złe rzeczy same sie rozwiązują a nieraz trzeba coś od siebie dać. Na zmiany nieraz trzeba czekać długo i wytrwale nie wszyscy maja super ale to nie znaczy że mają sie przez to poddać.Zamień wiare w boga na wiarę w siebie.Staraj sie to sie uda bo jeśli rzuciłeś kostką i chciałeś 6 a wypadła 2 ,to trzeba jeszcze raz ,wiedz że za którymś razem ci wypadnie tyko od ciebie czy grasz dalej czy pasujesz .

Gość elsa a moze chcesz prywatnie
pogadac?

Gość Elsaaa
Dziękuję.

Przepraszam że mnie nie było, ale dostałem sraczki. Możecie kontynuować. Chętnie doradzę.

Gość Nie to forum
Idź na inne, gdzie poziom jest nieco większy

Gość Elsaaa
Idę spać.Możesz coś napisac,nie musisz.Nie proszę o to.

Gość Nie to forum
wyższy*