Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TatianaWhite

Nauczyciel sie ze mnie wysmiewa...co robic?

Polecane posty

Gość TatianaWhite

Witam. Nie wiem od czego zaczac...jest to nauczyciel pewnego przedmiotu, ostatnio na lekcji chyba mu przeszkodzilam bo smialam sie z kolezankami, a on mi powiedzial ze mam zrobic jakies tam zadanie na nastepny dzien, zrobilam to zadanie , kazal mi wyjsc na srodek klasy i ciagle sie smial, ze zle ze cos tam i wgl.....wkurzal mnie swoim zacowaniem ale czytalam dalej...gdy juz skonczylam powiedzial ze kompletnie zle to zrobilam i zadal mi kolejna prace na nastepna lekcje.....pozniej znowu robil sobie ze mnie dowcipy przy klasie i cos tam...czy on mnie chcial upokozyc? a moze mu sie po prostu podobam? o co moze temu nauczycielowi chodzic????? jesli by mnie lubil to chyba by mnie tak nie dreczyl , prawda?

Gość skad ty sobie to wzielas
ze mu sie podobasz? hahaha on z ciebie drwi :D!

Gość Dociskacz posratny
nie pierdziel się kosz mu na głowę i tyle

Gość TatianaWhite
z mojej ladnej kolezanki tak sie nie wysmiewa, ale ona jest grzeczna i siedzi cicho, w ogole generalnie ten nauczyciel jest jakis dziwny, nawet nie ma obraczki a ma z jakies 40 lat.........i jeszcze dziwnie sie na nia gapi, jakby chcial no wiecie....Aha i powiedzial mi jeszcze zebym tylko uwazala zeby nie dostac oceny niedostatecznej na koniec roku,.........

Gość Lili 8
Poproś go najpierw, żeby Cię tak nie traktował, a jeśli sytuacja się nie zmieni powiedz o tym wychowaczyni / ulubionej nauczycielce / mamie

Gość Lili 8
Muszę Cię zmartwić, ale wg mnie na 100 % mu się nie podobasz, tylko nieźle się wkurzył na Ciebie, ale nie ma prawa Cię wyśmiewać i robić przykrości.

Gość Lllkkaaa
Ja tez mialam nauczyciela w liceum, ktory wysmiewal sie z innych uczniow. Nie tylko ze mnie. On ogolnie byl taki, ze lubil sie nabijac z ludzi. Mnie nazwal Pirania przy calej klasie i od tamtej pory ta ksywka przylgnela do mnie i wszyscy w klasie nazywali mnie Pirania :o Innych tez roznie nazywal. Smial sie z cudzych nazwisk, jak ktos mial lekko zabawne nazwisko to zaraz byl na jego radarze. Stare czasy, to juz dawno minelo. Z tego co pamietam, to nawet nikt nigdy nie poszedl na skarge do dyrektorki. Jesli chodzi o nauczanie, to byl dobry. Tylko lubial sie nabijac z ludzi.

Gość pewnie madra glowo
chce ci pokazac jak to jest jak sie kogos wysmiewa. sama napisalas, ze sie smialas na jego lekcji.. nastolatki sa strasznie glupiutkie, dziekuje bogu, ze juz nia nie jestem :)

Gość TatianaWhite
on sie podoba tej mojej kolezance,ja jej nie rozumiem przeciez on jest wstretny....! no ale generalnie polowe lekcji przeznaczyl na jakies dziwne rozmowy ze mna........i wysmiewanie sie....w pewnym momencie sie wkurzylam i powiedzialam zeby mi nie przerywal jak czytam to jest nienormalne jakies

Gość TatianaWhite
ale ja sie nie wysmiewalam z kogos tylko smialam sie z dowcipu kolezanki ...to jest jakies pokrecone

Gość TatianaWhite
czyli jesli to nie minie to mam to zglosic do dyrektorki tak??

Gość TatianaWhite
????????? moze ktos wie co mam robic

Gość TatianaWhite
zeby tylko lekka :)

Gość TatianaWhite
ale Historycy to dziwni ludzie , nie da sie zaprzeczyc :)

Gość Sie przyglądam
powiedz mu czy mógłby przstać suszyć zęby mad toba bo sie martwisz że mu muszka wleci

Gość TatianaWhite
hahaha swietne

no właśnie powiedz mu żeby się odpierdolił bo inaczej przyjdziesz z tatem albo z wujem i inaczej sobie pogadają :classic_cool: