Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytającakobiet

jak czesto wasi faceci wychodza z kuplami na piwo?

Polecane posty

Gość pytającakobiet

i po ilu godzinach mniej więcej wracają?

Gość xxssxxssxx
jak chce to idzie, czasami jest w każdy weekend, czasami raz w miesiącu, a czasami raz na trzy miesiące ile godzin nie wiem, bo śpię

Gość azzzzzzzdddsss
moj nie chodzi wogole. daltego ze nie ma tu zadnyah kolegow.

hehe mój mąż jakieś 4 razy w tygodniu ;) Ale za to wraca po 0,5h - bo to takie szybkie męskie piwko w trakcie kiedy ten kumpel wyprowadza psa ;) Z większych wyjść z kumplami to hmmm raz na 3 m-ce? Jakoś tak, na bank nie częściej. To domator jest :)

Gość Grubi90
Ja chodzę na piwko razem z nimi :P Sam wychodzi jakieś 2 razy miesiącu

Gość zasypie śnieg
mamy wspólnych znajomych więc razem wychodzimy na piwo

Gość pytającakobiet
to teraz ja się wypowiem - autorka mój chodzi średnio 2 razy w tygodniu i wraca po 5 godzinach. Nie zabiera mnie ze sobą, bo twierdzi, ze miała bym o czym gadać z tymi "chamami" i ze głównie i tak gadają o pracy Nie podoba mi się to za bardzo, już mu mówiłam, ale mam wrażenie, ze on wtedy jeszcze bardziej się ode mnie oddala

a czujesz ze jestescie od siebie oddaleni??? ja uwazam, ze kazdy musi miec ta chwile wytchnienia, odrobine przestrzeni dla siebie i swoich znajomych. zreszta zabawa z facetem obok to nie zabawa, najlepiej sie bawia same kobitki ;)

Gość musibyćkobieta
problem w tym, ze ja nie ma z kim wyjść. Dawne koleżanki mieszkają w innym mieście, a z nowych jedna mieszka daleko za miastem i nie lubi wychodzić, a druga ma małe dziecko. Więc kiedy mój facet wychodzi ja siedzę sama i aż mnie roznosi :O

znajdz sobie nowe kolezanki :) i jezeli nigdzie nie wychodzisz to rzeczywiscie powinien cie facet czasem zabierac, pod warunkiem ze to nie samo meskie grono - mnie czasem moj bierze na owe piwo, co mi sie nudzi po okolo 30 min (wierz mi ze to naprawde nuda...) i ide do domu :P

Gość mój w ogóle nie chodzi na
piwo, bo piwa nie lubi.

Gość musibyćkobieta
Plenerowa Żona tak łatwo powiedzieć znajdź, gdzie mam je niby znaleźć, jak nie wychodzę. A pracuję właśnie z tamtymi dwiema, o których pisałam. Jestem beznadziejna :( A facetowi nie chcę się narzucać. Nie wiem może on się mnie wstydzi. Przez to wszystko strasznie spadła moja samoocena, bo on tak chodzi na piwo od kilku miesięcy, a ja siedze w domu :( Sama zaczynam siebie postrzegać jako nudna osobę, a kiedyś nigdy bym tak o sobie nie pomyślała

kolezanek sie nie szuka w klubach czy na imprezach.. sa jeszcze kolezanki kolezanek, sa jeszcze roznego rodzaju fitness, sa sasiadki, jakies kursy..