Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do Agatyyyyyyyyyyyyyy

znacie fajne futurystyczne filmy podobne do Incepcji, Wyścigu z czasem

Polecane posty

Lee Ming, ooo takie jak 8części prawdy też lubię:p podobał mi się też naawet Surogaci, Raport mniejszości

w których trzeba główkować? czyli lubisz dobrą fabułę ;) No to Iluzjonista (świetne zakończenie), Prestiż (tu też dobra końcówka), Memento, :Labirynt Fauna, Królestwo Niebieskie (ale wersja reżyserska nie ta krótsza), Sintel, Siedem Dusz, Pani Życia i Śmierci (też film który warto oglądnąć dla samego zakończenia), Leon Zawodowiec, Zielona Mila, Raport Mniejszości, Siedmiu Samurajów, Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

Gość prawictwo pospolite1
V jak vendetta , the abyss , yes man, moon tą sa dobre filmy

lubię takie z łamigłówkami , z ciekawym zakończeniem też jak Stan gry, Gra dla dwojga, Zycie za życie, Miasto gniewu

Levviatan, yeees lubię dobrą fabułę, nie przerost efektów nad nią, choć nie powiem, bo Transformersów, Residenta etc też pochłaniam:D wszystkie, które podałeś oglądałam...lubię w ogóle baaardzo Nicolasa, więc Pan zycia i smierci jak najbardziej, dawno obejrzany:p

"Moon" nie polecam. Z tego, co napisał Leviatan, to poleciłbym "Siedem" i "Leona zawodowca:, jednakże nie wiem, co te filmy wspólnego mają z futuryzmem. ;) "Mechaniczna Pomarańcza" jest o mordercy, gwałcicielu i chuliganie z natury, którego będą próbowali poprzez dość brutalny zabieg resocjalizować. Reżyser zadaje nam pytanie, gdzie jest źródło ludzkiego zła, i czy da się je ugasić, a przynajmniej, czy można to zrobić na zasadzie takiego eksperymentu.

ja nie lubie filmów akcji . typu terminator spiderman czy batman . naewt nie ogladam .. Batman jest słaby moim zdaniem

Lee Ming co porabiam? studiuję fizykę kwantową i matematykę dyskretną:p hehe, oczywiście joke:p co porabiam...obecnie wychowuję dziecko i...oglądam filmy:D...poza tym gotuję,sprzątam,piorę,prasuję,płacę rachunki,chodzę na spacery,gimnastykuję się,odchudzam;] nie chcę, by mózg przysłoniły mi pieluchy, więc chcę w dalszym ciągu główkować na filmach:p

prawictwo - a ja lubię, naprawdę wiele gatunków filmów potrafi mnie przyciągnąć:p właśnie znów Batmana oglądam na tvn, tzn rzucam okiem, Terminatora Ocalenie oglądałam z 3 razy, bo hbo hd się swego czasu strasznie powtarzało...mogę obejrzeć fajny film od scie-fi, po melodramat szokujący i wzruszający:D...nie pogardzę nawet Martyrsem czy Frontiere(s)

Moon oglądałam, jak dla mnie nuda... niezły był "Istota"

no a dla mnie batman jest bardzo słąbym filmem . Gran torino jest duzo lepszy .

batman nie ma zadnej fabuły .

a najsłabszym ze wszystkich znanych filmów jest Avatar . PRzereklamowany gniot

Lee - sama all day all night:p ... dystrykt obejrzany oczywiście:D też mi się podobał prawictwo - nie mówię, że Batman to jakaś rewelacja, ale obejrzeć się dało:p w Avatarze to raczej miały zaskakiwać efekty specjalne, a nie fabuła, więc dla wielu może być gniotem...ja nie szłam na niego się zagłębiać w fabułę, ale podziwiać obraz

Epicki, 12małp spoko....a jakie surrealistyczne polecasz w takim razie? tylko nie szalej, żeby mózg mi się nie wypalił:D

Lee, lubisz ronić łzy?:D oglądałeś "kwiaty na poddaszu" ? ja jako dzieciak płakałam na tym filmu, strasznie przygnębiający melodramat...

od Avatara duzo lepszym filmem jest the abyss Rezyser ten sam .

pospolite1 -> o nie zgodzę się Avatar jest bardzo dobrym filmem tylko trzeba się zagłębić też w miejsce akcji.

dla mnie numerem jeden jest Obcy - decydujace starcie

Zdolniacha z Ciebie ;) Ja myślę, że te najnowsze masz już "obcykane", ze "starszych": - Shooter - Layer Cake, pewnie Lock, Stock And Two jak i Snatcha znasz, co nie? - Man Of Fire A gdzie Ty te filmy oglądasz?

las vegas parano i inne requiemy oglądałam...gra Deepa miazga:D

do Agatyyy - nie kojarzę :( - ale zielone pomidory "źle" na mnie wpłynęły: Smażone zielone pomidory - widziałaś?

Lee, poczekaj poczekaj, wskoczę na filmweb, bo walisz angielskimi tytułami:p, ale pewnie większość widziałam, zaraz odpowiem:D...a gdzie filmy oglądam? kino,kino domowe...w necie nie lubię...dużo kupowałam na allegro, zbierałam, ale potem uznałam, że na co mi to i sprzedałam, ostatnio ponad 100 płyt:) przymierzam się do Egzorcysty (wydłużonej wersji reżyserskiej),bo w ciąży nie chciałam się straszyć:D

A kto pisał "all day all night"? :P Tylko co cały dzień i całą noc byś mogła? ;) - filmy oglądać? :P