Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do Agatyyyyyyyyyyyyyy

znacie fajne futurystyczne filmy podobne do Incepcji, Wyścigu z czasem

Polecane posty

shootera i człowieka w ogniu widziałam - świetne pomidory też:D a te przekręty i porachunki jeszcze nie, widzę, że na fimwebie wysoko ocenione...muszę obejrzeć:) jeśli chodzi o gangsterów i wspomniane porachunki to uwielbiam: rock'n'rolla , londyński bulwar i american gangster:D no nie tylko można filmy oglądać:p

Boooże ile tego człowiek może pochłonąć, a i tak nie wszystko w życiu obejrzy:) ja bym chciała nic nie robić tylko podróżować i filmy oglądać i przypomnieć sobie te najfajniejsze wg mnie oczywiście, ale tyle ich było;]

No to masz teraz obowiązkowe pozycje dzięki mnie ;) I pamiętaj o Dr. Strangelove Kubricka! :) A z nowości - Safe ze Stathamem i Safe House z Denzelem widziałaś?

obejrzę doktorka oczywiście:D a tych nówek nie oglądałam jeszcze...mam spisane kilkanaście najfajniejszych tytułów i się przymierzam, zatrzymałam się na wyścigu z czasem i od tamtej pory długo długo nic, nie mam czasu, ostatnio mam dużo absorbujących zajęć, ale nadrobię...a widzę, że Ty też masz dużo wolnego czasu na filmy?;p

jutro idę do kina na RE 5 , nie może być inaczej:p

Epicki, przymierzę się kiedyś do łowcy;] też mi się podobał (fajne zakończenie) "Windykatorzy" i ten Jude Law ❤️ :D no i zapomniałabym pokręęęęcony Mr.Nobody :D

Lee Ming, dzięki dzięki:D a co do premier i zapowiedzi na filmwebie, to tak samo robię, spisuję stamtąd najciekawsze tytuły, ale ostatnio przez brak czasu jestem "100 lat za murzynami":p , bo już nie oglądam po 10filmów w tygodniu tylko 1-2, także muszę nadrobić dużo...dziś sobota, co oglądasz Lee?:)

Gość Naggyapo
witam ja nie w kwesti odpowiedzi lecz wpisalem sobie w google filmy podobne do ..... i to mi wyskoczylo, hmm i tak czytam czytam komentarze i ja tutaj widze 2 rozmowy prowadzone jednoczesnie :D jedna to ogolna glownie do Agaty a pospolita prawilonsc prowadzi monolog huashaushaush piszesz zią takie odp jakbys z kims rozmawial lecz nikt CI nie odpisuje ... :D normalnie wyj***lem :D