Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daniel_1987

Czy ten pierścionek nie jest zbyt skromny na zaręczyny?

Polecane posty

Gość jkhbkgkg
Autorze topiku, piekny pierscionek, gratuluje wyboru. Cena tez jest odpowiednia. A tak w ogole wam dziewczyny podobaja sie takie tradycyjne pierscionki? Nie jest wam glupio, ze prawie kazda z was nosi te same oklepane zareczynowe? Tzn. z tym jednym oczkiem koloru bialego? Ja dostalam pierscionek z oczkiem ciemno niebieskim, inny od wszystkich, jest sliczny. Nie chcialabym nosic tego co wszyscy.

Gość jkhbkgkg
Dostalam mniej wiecej taki sam, tylko oczkow w ciemniejszym niebieskim http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,1,2,7781 Wyroznia sie posrod innych pierscionkow. No ale oczywiscie co kto lubi. Moj maz od poczatku wiedzial, ze nie lubie bialych oczek.

Gość do jkhbkgkg
wiesz, twój piersionek wioską zalatuje i ty też juz przez sam fakt nazwania diamentu "białym oczkiem".... zareczynowy ma być z diamentem ! diament to symbol trwałości

Gość snoopydog
jest pospolity

Gość jkhbkgkg
Jasne, ze wioska zalatuje, bo byl robiony na zamowienie w Stanach. :) Taka wiocha, ze hej! Jestem zdania, ze jak juz miec diament, to nie wartosci 600 zlotych :o Autora pierscionek jest sliczny, i jego partnerce na pewno bedzie sie podobal, ale ja wole oryginalniejsza bizuterie niz te oklepane biale oczka :) Aha a jak ktos ma sie rozstac to sie i tak rozstanie, niewazne ile "diamentow" na swoj palec wlozy :)

Gość Ant......
Piękny :-) Ogólnie jestem mało wybredna bo podobają mi się wszystkie pierścionki tutaj zaprezentowane ;-) Ja chyba jestem jakaś inna bo podobają mi się srebrne... Mam złoty i leży w szkatułce.Nie lubię zlota.

Gość sorina..
nie lubie z bialego zlota, wole zolte, i kolorowe kamienie, zeby wygladal subtelnie, ale rowniez bardzie bogato ; )

Gość tak czy siak
dziewczyna sie powinna cieszyć ze w ogole dostanie pierscionek :P

Gość harleyu
moj zareczynowy ma 18 brylantow i 7 szafirow ,wlasnie z zółtego złota

Gość harleyu
tak czy siak , a dlaczego ma sie cieszyć ze w ogóle dostanie? zapewne jest wartościową kobietą i zasługuje na wyjątkowy pierścionek

Gość porke.
hej a ja uważam, że pierścionek z białego złota jest taki banalny

Gość tak czy siak
to moze niech sobie sama wybierze :D wtedy nie bedzie rozczarowania :D harleyu jak masz taki okaz to pochwal się nim ;]

ladny i subtelny...aczkolwiek to ty znasz gust swej przyszlej.;)

Gość jkhbkgkg
Kobieta nie powinna sobie wybierac pierscionka. To musi byc wybor mezczyzny. Mozna wczesniej naprowadzic faceta, powiedziec mu mniej wiecej jakie ksztalty sie lubi, czy biale zloto, czy zolte, czy chce sie diamenty czy inne ... Ostateczny wybor musi nalezec do niego. Poza tym, jak sie faceta kocha, to chyba nie powinno sie tak wybrzydzac, prawda?

Gość jkhbkgkg
Simaa Nie, ja nie mam z APART, tylko chcialam pokazac mniej wiecej ksztalt i kolor. Moj byl robiony na zamowienie, 5 cio gramowe zolte zloto.

Gość harleyu
ten tylko zamiat szmaragdów szafiry wybrałam ; )

jkhbkgkg aa no ok przy okazji spytam..a co myslicie o tym gdy graweruje sie cos wew obraczki ..sentencje imiona data slubu..?

Gość harleyu
sentencje niekoniecznie ale data slubu jak najbardziej, uwazam ze obraczka kupiona przez narzeczonego powinna zawierac date slubu

Gość Poliglotta
moja kuzynka dostała identyczny i wygląda bardzo biednie- jak taki z odpustowego kramu.

Gość Inikka
U jubilera w małym mieście widziałam identyczny połowę tańszy... Cóż, marża robi swoje, więc po co przepłacać ;) Najpierw dowiedz się, co Twoje Kochanie preferuje. Ja np złota nie znoszę. nie pasuje mi. Tak samo większej ilości oczek w jakimkolwiek kolorze, też nie za bardzo jak dla mnie... Najbardziej podoba mi się srebro oksydowane i takie najchętniej noszę. Narzeczony oczywiście o tym wie, jakżeby inaczej ;)