Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ri_kser..

Pytanie do kobiet-chodzi o prezent

Polecane posty

Gość ri_kser..

Drogie Panie powiedzcie czy byłybyście zadowolone z takiego prezentu? Chcę kupić mojej partnerce (razem od 3 lat) na urodziny coś, co sprawi jej radość, problem w tym, że prawie wszystko już było - kupowałem: bieliznę, biżuterię, kwiaty, ubrania, torebki, perfumy, kosmetyki były też w ramach prezentu niespodziankowe wypady do restauracji, kina, wycieczka statkiem, prenumerata ulubionego pisma, karnet na fitness itd. Ostatnio moja partnerka jest w nie najlepszej formie psychicznej, widzę też że spada jest samoocena, chcę więc jej jakoś pomóc i znalazłem ciekawą książkę, która mówi jak odnaleźć w sobie subtelną kobietę we współczesnym świecie, jak lepiej rozumieć siebie i mężczyzn. Książkę sprzedają także jako ebooka ale ja raczej wybiorę wersję drukowaną...Dziewczyny-zerknijcie i odpowiedzcie, jak wy byście zareagowały, gdybyście dostały taki prezent? http://kobiecosc.zlotemysli.pl/empatia,7/

Gość SamaJa2
Masakra...

A może lepszy by był jakiś wypad we dwoje...tyle tego na citeam lub grouponie :) Np. weekend we dwoje, to na pewno kobiecie poprawi humor :)

Gość BlumBada
weekend w spa