Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahuwehuae

odkad myje twarz szamponem dla dzieci bez sls nie mam łupiezu CUD

Polecane posty

Gość ahuwehuae

a juz myslalam ze nigdy sie go nie pozbede:)

Gość kreolka___
mialas łupiez na twarzy?

Gość ahuwehuae
włosy oczywiscie :D mój blad sorki :)

Gość Andżelika8888
a nie obciąza ci włosów? Bo ja tez widzialam roznice po szamponie dla dzieci, ustapiło swedzenie ale za to włosy przyklapnięte...

Gość ahuwehuae
nie nawet nie ;) co mogło tak obciazyc wlosy pewnie jakis olej wysoko w skladzie?

Gość jem owoce zakazane
bo to nie byl lupiez pewnie tylko uczulenie ;) tez tak mam bo mam bardzo wrazliwa skore (na glowie tez) i u mnie sprawdzaja sie szampony alterry. niestety wlasnie bywaja oklapniete :(

Gość Andżelika8888
no wlasnie. Ja uzywalam Babydream i niestety włosy bez objętości, szybko się przetłuszczaly. Teraz powróciłąm do szamponów z SLS i znowu swędzi mnie głowa i widzę łupież.

Gość jem owoce zakazane
moze sprobuj alterry? po nich nie powinno Cie swedziec, maja chyba jeden szampon na objetosc, jeden jest sensitive z tego co kojarze. kurcze, tez od zawsze mam ten problem bo jestem atopowcem, teraz uzywam dermeny na wypadanie i on ma sles ale o dziwo nie swedzi ani nic sie nie dzieje takiego zlego. z alterry z zielona kawa (tez wzmacniajacy do wypadajacych) dobrze sie sprawdza, nic na glowie sie zlego mi nie dzieje.

Gość mnejvnevnjevnjek
autorko a jaki to szampon?

Gość mnejvnevnjevnjek
Moj tato od zawsze mial lupiez, stosowal rozne szampony, glownie head&shoulders, shaume przeciwlupiezowa i polecilam mu stapiz sleek repair, bo ja uzywam i lubie. Odkad zaczal stosowac nie ma lupiezu, swedzenie skory glowy. Szampon jeest z SLS a jednak pomaga :)

Gość ahuwehuae
nivea baby nutri sensitive :) lagadzacy żel do mycia ciala i włosów łupiez zniknał juz po trzecim uzyciu jestem w szoku i az sie zastanawiam czy nie kwestia czego innego ale niczego nowego nie wprowadzalam... z alterry fajny jest szmampon ten z granatem i aloesem ale po pierwszym umyciu zostawilam na stancji ii kolezanka go wykorzystala :P

Gość ahuwehuae
ten niby nie ma SLS ale za to ma sodium myreth suflate zawsze jest jakies "zastepstwo" sls

Gość jkhbkgkg
a co to jest to sls i dlaczego mialoby byc szkodliwe?

Gość tygrysek xxxxxxx
ja zauważyłam ze odkąd zaczełam myć głowe szamponem przeciwłupieżowym na mojej głowie pojawił się łupież :)

Gość mnejvnevnjevnjek
tygrysku bo szampon przeciwlupiezowy wysusza mocno, skora cie wysuszyla i sie luszczy. Przezuc sie na szampon nawilzajacy.

Gość gość
Odkąd myję włosy szamponem barwa są piękne lśniące sypkie mniej się przetłuszczają, płace za 300mb 2,5zł wszystkie są super i polecam. Oczywiście rozczesywanie u mnie bez problemu i bez odżywki