Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Sekonda

Pogrywa ze mna w jakies dziecinne gierki...

Polecane posty

Go艣膰 Sekonda

2 miesi膮ce temu pozna艂am bardzo fajnego faceta, nie sk艂ami臋 je艣li powiem 偶e by艂 to wr臋cz m贸j idea艂, posiada艂 wszystkie cechy o jakich marzy艂am. Poznali艣my si臋 zupe艂nie przez przypadek, pomaga艂 mojej s膮siadce w czym艣 na ogrodzie, ja akurat przysz艂am, zaczeli艣my rozmawia膰, ja potem wysz艂am ze znajomymi na drinka i on przyszed艂 do nas (m贸wi艂am mu wcze艣niej gdzie id臋). Ca艂y wiecz贸r 艣wietnie nam si臋 rozmawia艂o, odprowadzi艂 mnie do domu, wymienili艣my si臋 numerami. Jeszcze tej samej nocy dosta艂am od niego smsa, pisali艣my chwil臋. Potem zaczeli艣my si臋 spotyka膰, przez ca艂y tydzie艅 praktycznie codziennie. Du偶o smsowali艣my do samego rana, rozmawiali艣my przez telefon. A potem on niestety musia艂 pracowa膰 d艂u偶ej i nie widywali艣my si臋, ale codziennie mia艂am od niego kilka telefon贸w, sms贸w, rozmawaili艣my p贸艂 nocy przez telefon, potem jeszcze sms na dobranoc... I nagle on stwierdzi艂, 偶e ja nie daje od siebie tyle ile on by oczekiwal. Chodzi o to, ze on jest bardzo zaborczy, wkurzal sie kiedy gdzies wychodzilam ze znajomymi, kiedy nie moglam z nim rozmawiac wieczorem tak dlugo jakby chcial... Zaczelismy sie o to klocic, powiedzialam mu wprost zeby nie wymagal ode mnie ze ja z dnia na dzien zrezygnuje ze swojego zycia i planow dla niego. Zrozumial, poluzowal troche w tej kwestii. Az w koncu zaczal luzowac w tym tak bardzo ze byly okresy kiedy nie odzywal sie po kilka dni, ja tego tez nie robilam, nie mam w zwyczaju narzucac sie facetom. Wszystko peklo kiedy poszlam na urodzinowa impreze do klubu do mojej najlepszej przyjaciolki. Wiedzial o tym, wczesniej juz mowil ze nie podoba mu sie to ze ide na impreze z dziewczynami. Poszlam, staralam sie byc wobec niego w porzadku wiec co jakis czas pisalam mu smsy, na zaden z nich nie odpisal. Zadzwonil na nastepny dzien, opowiadalam jak bylo, ze bola mnie stopy od szpilek itp na co powiedzial ze nie interesuje go to jak sie czuje bo poszlam nie liczac sie z jego zdaniem wiec mam nic na ten temat nie mowic. Od tej pory zaczelo sie psuc. Byl rzadszy kontakt, co kilka dni. Albo ja albo on dzwonilismy, roznie bywalo. Ale w telefonicznych rozmowach z nim wyczulam ze troche zobojetnial na mnie. W koncu nie wytrzymalam i powiedzialam mu wszystko co mysle i co czuje. On powiedzial, ze zalezy mu na mnie, ale nie widzi z mojej strony zadnego zaangazowania i chcialby troche wiecej inicjatywy ode mnie. Zgodzilam sie. Na nastepny dzien napisalam mu killka smsow, probowalam zadzownic a z jego strony zupelna cisza... Mija 3 dzien jak on sie nie odzywa, nie zareagowal na zadna z moich wiadomosci. Czuje, ze pogrywa sobie ze mna w dziecinny sposob. Mysli, ze jak on mnie oleje to bede za nim latac...nie chce tego robic. Mam dosc takich gierek. Nie wiem juz co robic... w pewnym sensie zalezy mi na nim, to fajny facet. Ale na pewno nie takim kosztem. Wiem, ze na pewno za kilka dni sie odezwie. Juz nie raz tak bylo. Po kilku dniach takiej rozlaki dzwoni i cieszy sie, ze z nim rozmawiam, mowi jak tesknil za mna, moim glosem i kontaktem. A potem znow zaczynaja sie te gierki kiedy sie nie odzywa pare dni... Dodam, ze ja mam 24 lata on 30. Przepraszam za dlugi post, chcialam jak najbardziej nakreslic sytuacje, prosze o rady osob ktore byly w podobnej badz stosuja podobne gierki ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nocce czarne
jak fajny facet robi z siebie niefajnego to jest..wpisz sobie;)g艂upi/madry ponadto zrzuca ci brak angazu a jak piszesz dzownisz do niego to on zero odzewu? jest niestabilny w zasadach zycia. A potem on chce abys z nim gada艂a? zamilk powinien sie odezwac albo napisac sms kochanie ja lubie jak dzownisz dlatego dzieki za sms ale czekam na glos twoj..a on nie odpisal..w nadzie ze domslisz sie ze chcial dzownienia..dziwny jakis i dziecinny;) 30 lat napawde? czyny na to nie wskazuja;) izachowanie..;) ustalcie sobie jedna siec wtedy lepiej dzownic do siebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sekonda
Przeszedl dla mnie do mojej sieci, ma do mnie za darmo :P Wszyscy mi mowia, ze niby ma 30lat a zachowuje sie jak nastolatek i powinnam dac sobie spokoj...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sekonda
Przeszedl dla mnie do mojej sieci, ma do mnie za darmo :P Wszyscy mi mowia, ze niby ma 30lat a zachowuje sie jak nastolatek i powinnam dac sobie spokoj...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sekonda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nocce czarne
ma twoja siec:)? fajnie a ile sms ci napisal:D? w koncu za darmo:P kochanie ide kochanie nie ide do lozka bez ciebie;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nocce czarne
a imprezy jak chodzi? przeniols艂:P?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sekonda
Od kiedy sie przenisol do mojej sieci pisal po kilka- kilkanasie smsow dziennie, kilka telefonow w ciagu dnia, cale noce rozmow. Na imprezy raczej nie chodzi, duzo pracuje. Zawsze kiedy wracal z pracy pisal ze juz wraca, zjadl obiad, czasem zdrzemnal sie chwile i dzwonil, wtedy rozmawiaismy po kilka godzin. A teraz nagle cisza...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nocce czarne
fajnie by艂o.. czemu fajnie zmieni艂 na niefajnie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sekonda
Pewnie zeby wzbudzic we mnie wieksze emocje i zaangazowanie... Fakt, na poczatku skutkowalo, ale nie mam zamiaru dluzej za nim latac nie dostajac nic w zamian.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sekonda
Pewnie zeby wzbudzic we mnie wieksze emocje i zaangazowanie... Fakt, na poczatku skutkowalo, ale nie mam zamiaru dluzej za nim latac nie dostajac nic w zamian.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nocce czarne
noco ty:( tak sie nie wzbudza zaangazowania..ani emocji..tak slabnie wszystko wlasnie jak sie robi tak ze jest stale fajnie:) kobieta musi czuc meskie dzia艂anie faceta;) ten konkret i te smsy bo umrze z tesknty:) jak kobieta kocha to pisze smsy i chce je? on o tym nie wiedzial, to o czym gada z kumplami z pracy;)? no i mial dowod sekonda ze kochaasz. bo te smsy pisalac..a on co z lodu:D?

Udost臋pnij ten post

koles bada twoja dostepnosc;-) sztuczki stare jka swiat;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lekarz"lekrza
po 1 minetce dziennie i m przejdzie:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 doktorkkk
on jest niedostepny i bada dostepnosc? to sprzecznosc;)

Udost臋pnij ten post

ale przeciez faceci chcca zeby kobiety umieraly za nim z tesknoty (kobiety tez chca zeby faceci tak mieli;-) po prostu to jest bitwa - a dwie strony maja troche sprzeczne intersy (w pwierwszej fazie;-) faceci maja strategie probowania, laski sie upiekszaja coby zwiekszyc atrakcyjnosc - robi sie to nieswiadomie - a cel jest wygrac bartalie i rozdawac karty;-) as easy as it is;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gwiazda z nieba
ror facet musi byc s艂odki i fajny jak chce aby kobieta za nim szala艂a! teskni艂a;) wiesz 100 sms 100 kwiatkow 1000000 komplementow:) itp

Udost臋pnij ten post

gwiazda z nieba - facet niemusi byc fajny musi sprawic zeby kobieta tak tylko o nim pomyslala;-) na jedna dzialaja slodycz na inna suchary - ale cel jest ten sam;-) to walka o wladze (na poczatku) - czyli zabawa komu bardziej zalezy, daltego faceci szybko sie niechecaja jak widza ze wszystko jasne;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gwiazda z nieba
O! moje kochanie:classic_cool: dalo mi znac, ze wlasnie przewrocil sie na prawy bok..i nie moze spac, bo teskni za mna.. ide mu cos nakrobbac tez mamy te sama siec:D ale on nie pogrywa sobie w gierki jest na to za fajny:classic_cool: i za doros艂y:classic_cool: z innymi dziewczynami niepogrywa艂 a by艂y gorsze ode mnie to e mna tez nie to honorowy facetdba o mnie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niebiessskoooka,,
jak ktorakolwiek strona w zwi膮zku zaczyna bawi sie w niedostepnosc i inne gierki to najwyzsza pora sie ewakuowac chyba ze chce sie budowac wspolne zycie z niedojrza艂ym emocjonalnie osobnikiem. Normalny cz艂owiek jak kocha/jest zauroczny to pokazuje to na kazdym kroku i jest szczesliwy ze druga strona robi to samo. Jakie batalie, jakie rozdawanie kart? Wy byliscie kiedykolwiek w wieloletnim, szczesliwym zwi膮zku?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sekonda
To da sie z tym cos jeszcze zrobic czy powinnam dac sobie spokoj? Przypominam, ze po jednym dniu (po tej rozmowie wieczorem kiedy powiedzial, ze chcialby ode mnie wiecej inicjatywy) napisalam 2 czy 3 smsy, dzwonilam wieczorem i nie bylo zadnego odzewu z jego strony, telefonu tez nie odebral.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PODSUMOWANIEEEEE
Normalny cz艂owiek jak kocha/jest zauroczny to pokazuje to na kazdym kroku i jest szczesliwy ze druga strona robi to samo. Jakie batalie, jakie rozdawanie kart? Wy byliscie kiedykolwiek w wieloletnim, szczesliwym zwi膮zku?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sekonda
Ja bylam w 3 paroletnich zwiazkach, mialam kilka przelotnych znajomosci i nigdy zaden z nich nie zachowywal sie w taki sposob...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niebiessskoooka,,
to pytanie autorko nie by艂o do ciebie tylko do osob ktore twierdz膮 ze takie zachowania to norma. Nie jest norm膮 i chyba to widzisz? W szczesliwym zwi膮zku nie ma miejsca na przepychanki i pokazywanie kto jest g贸r膮 przez upokarzanie i sprawianie przykrosci drugiej osobie. Przeciez to jest chore:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sekonda
Powinnam dac sobie spokoj? Co zrobic jak znow zadzwoni? A na pewno zadzwoni za pare dni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PODSUMOWANIEEEEE
odbierz:) a czemu a pare dni.. jak wy to przed艂uzacie jak makaron teraz jest weekend oby zadzwonil;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sekonda
Nie wiem co mialabym mu powiedziec... jestem chyba zbyt zla i zawiedziona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PODSUMOWANIEEEEE
no jak zadzowni to bedziesz promieniec:) jak nie zadzowni to dopiero bedziesz zla:D to faceci o tym nie wiedza;)? hihi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niebiessskoooka,,
Nie bede rzucac has艂ami "zostaw go" bo to nie na miejscu, nie znam was. Ja jednak z takim facetem bym nie by艂a. 30 latek powinien miec juz poukladane w g艂owie a nie zachowywac sie jak 18 letni podlotek ktoremu koledzy powiedzieli ze ma olewac dziewczyne to bedzie za nim biegac. Tylko zastanow sie czy chcesz byc z cz艂owiekiem ktory ogranicza cie jakbys by艂a jego w艂asnosci膮 i nie czuje zadnych zahamowan by 艣wiadomie cie krzywdzi膰 bo doskonale zdaje sobie sprawe ze jest ci przykro z powodu jego milczenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sekonda
Niebieskooka Masz racje i calkowicie zdaje sobie z tego sprawe. Jednak jest w nim to cos co mnie do niego wciaz ciagnie... Na poczatku utrzymywalam z nim kontakt tak po prostu, nie chcialam zeby bylo mu przykro, lubilam z nim porozmawiac. A potem, jak zaczal stosowac te swoje gierki, nie odzywac sie, olewac troche, zaczelo mi nieco zalezec. Sama nie wiem czemu, zdaje sobie sprawe ze to nie jest odpowiedni facet. Nie jestem zakochana, nie cierpie z powodu braku kontaktu, nie tesknie jakos specjalnie za nim. Po prostu, chcialabym zeby byl...

Udost臋pnij ten post