Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bhernarttt

Kobieta-ziółko - jak taką uwieść?

Polecane posty

Gość Bhernarttt

Kobieta niezależna, mająca własne zdanie, kombinatorka, czasami manipulantka, która lubi towarzystwo facetów, ponadto lubi być w centrum uwagi, łasa na komplementy, atrakcyjna fizycznie, czyniąca aluzje do seksu, bezpośrednia, aczkolwiek udaje cnotkę niewydymkę. Podkręca temat, prowokuje, a jak ktoś chce się do niej zbliżyć, zaciągnąć do łóżka mówi 'passe'. Sprawia wrażenie ogólnodostępnej, ale do seksu może ja przekonać tylko facet, do którego poczuje miętę. Jak traktować taką kobietę, w jaki sposób uwieść? Być zdystansowanym, cierpliwym, prawić komplementy, cały czas zaskakiwać, dostarczać emocji, czy może... No właśnie. Jakieś pomysły?

Gość Piuotrus Ty znowu flirtujesz
po co ci ona, same klopoty z taką kobietą

Gość do Bhernarttt
jeżeli się jej spodabaleś/spodobasz czekaj nan jej ruch

Gość Bhernarttt
Pytam, bo mam taka jedna na oku. strasznie mi się podoba, niby nie jest obojętna na mój dotyk, pocałunki, ale jak chce pójść o krok dalej odwraca się na pięcie i udaje niedostępną. A... nie planuje żadnego poważnego związku, czy poważnej znajomości z tą kobietą.

Gość melisy jej naparz
na ziółka poleci :D

Gość justynka 38 .
nie zdobedziesz jej never! wiem z autopsji ,to taki typ- lubi adoracje blysk w oku faceta,lubi widziec pożadanie ale nie pójdzie do łożka z byle kim,ni hu hu

Gość xxnxxx
ale masz chłopie problemy w sobote z rana

Gość do Bhernarttt
a więc kolejny bez zobowiązań skąd wy jesteście z Marsa ?

Gość Bhernarttt
Ponoć kobiety są z Wenus, a faceci Marsa. A ja osobiście jestem z wielkopolskiego ;)

Niektórzy mają mylne pojęcie,myślicie że jak kobieta ładna,zgrabna,pewna siebie,dobrze ubrana,pachnąca, wygadana i nie stroniąca od tematów seksu.To od razu ma ochotę na małe co nieco? nic bardziej mylnego.Może i ma ochotę...ale to Ona wybiera i nie leci na pierwszego lepszego który skacze koło niej jak jakiś pajac...

"Niektórzy mają mylne pojęcie,myślicie że jak kobieta ładna,zgrabna,pewna siebie,dobrze ubrana,pachnąca, wygadana i nie stroniąca od tematów seksu.To od razu ma ochotę na małe co nieco?" To znak, że nie mam szans i od razu odpadam :).

Gość duch cafe
wyzej opisana lala jest zakompleksiona po same uszy z blachych powodow , pewno ma rozstepy, male tzytzki albo nierowne wystajace male wargi i z tego powodu wstydzi sie zabrnac dalej niz gadka .... tyle na temat :D nie warto sie taka paprac 💤