wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 brakuje mi pomysłów...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ythjyghyt Napisano Wrzesień 15, 2012 a co masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lopae Napisano Wrzesień 15, 2012 kupę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 w lodówce mam standard , ale zawsze mogę coś dokupić w sklepie , chcę coś wykwintnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość camerun Napisano Wrzesień 15, 2012 zrób krowiego placka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 lopae kupę WYBACZ , ALE NIE SERWUJĘ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thaisse80 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 jajecznice z cebula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ythjyghyt Napisano Wrzesień 15, 2012 twittera, ciasto jak na nalesnik, a dodatki wedle uznania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thaisse80 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 Albo makaron z sosem rag Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vann zann Napisano Wrzesień 15, 2012 zrób siku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
męska rzecz 1 Napisano Wrzesień 15, 2012 PIZZA, placki ziemniaczane, naleśniki, placki z jabłkiem, pampuchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bahomet321 Napisano Wrzesień 15, 2012 kupę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaciaa 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 makaron ze szpinakiem i lososiem wedzonym placki po wegiersku nie wykwintne ale mega dobre ravioli z sosem fondue Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Calluna79 1 Napisano Wrzesień 15, 2012 ja ostatnio lubie makaron z krewetkami, zoltym serem i szpinakiem ale nie jem za czesto, bo drogie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 15, 2012 calluna daj przepis , widzę , że ostatnio szpinak w modzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szpinak od czasu Napisano Wrzesień 15, 2012 bajki o takim jednym napakowanym, w modzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Calluna79 1 Napisano Wrzesień 15, 2012 Ja nic nie robie z przepisem, wiec nie podam proporcji. Makaron zytni - Carrefour, krewetki Black Tiger - Biedronka, szpinak w smietance - Aldi, ser zolty tlusty. Podsmazamy krewetki, dodajemy ziola, czosnek (ja akurat mieszanke ziol ktore uzywam zamiast soli), szpinak juz jest w zasadzie gotowy, rozmrazamy, gotujemy az troche sgestnieje z dodatkiem soli, gotujemy makaron. Kladziemy pare plastrow sera na talerzu, na tym makaron zmieszany ze szpinakiem i krewetki. Ale jak kto lubi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Calluna79 1 Napisano Wrzesień 15, 2012 *zgestnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach