Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maniekmaniek

suzana86 gdzie cie szukac???

Polecane posty

czy moze mi mi ktos podac namiary do tej babki co zuca uroki bylem z kobieta 3,5 roku wyjechala do angli i napisala mi ze musi pomyslec nad naszym zwiazkiem a ze teraz nie bedzie dzwonila ani pisala musi miec czas na przemyslenie a robilem wszystko dla niej teraz cierpie bo nie mam odzewu od niej poprostu tesknie i bardzo ja kocham a nie chce jej stracic prosze pomuzcie mi pozdrawiam maniek

Gość esafasf
Pamiętaj nie ma czegoś takiego jak "biała magia" magia jest zawsze magią i wszystkie uroki klątwy i zabawy z tym związane wrócą do Ciebie z ogromną mocą będziesz cierpiał o wiele bardziej. Rozumiem że ją kochasz ale zwróć uwagę że na swiecie jest więcej kobiet niż facetów masz w czym przebierać a skoro wyjechała i zostawiła Ciebie tu może znaczyć że ma Cię w poważaniu bierz się za dziewczyny jeżeli masz z tym problemy poczytaj na www.podrywaj.org po lewj stronie powodzenia kolego i trzymaj się zdala od klątw uroków i temu podobnych.

Gość esafasf
Pamiętaj nie ma czegoś takiego jak "biała magia" magia jest zawsze magią i wszystkie uroki klątwy i zabawy z tym związane wrócą do Ciebie z ogromną mocą będziesz cierpiał o wiele bardziej. Rozumiem że ją kochasz ale zwróć uwagę że na swiecie jest więcej kobiet niż facetów masz w czym przebierać a skoro wyjechała i zostawiła Ciebie tu może znaczyć że ma Cię w poważaniu bierz się za dziewczyny jeżeli masz z tym problemy poczytaj na www.podrywaj.org po lewj stronie powodzenia kolego i trzymaj się zdala od klątw uroków i temu podobnych.