Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja mu jeszcze pokażęę

Co będzie lepszą karą dla męża?

Polecane posty

Mąż po pracy miał zająć się dzieckiem, bo ja miałam wyjść na miasto. Niestety mężuś mnie olał i nic nie mówiąc prosto z pracy poszedł na grzyby. I jak wróci mam dwa pomysły: Raz - nie odzywać się do niego i udawać, że do niczego nie jest mi potrzebny i może wracać na te swoje grzyby. I dwa - bez słowa (tak jak on bez słowa poszedł na grzyby) zostawić mu dziecko i wyjść na cały wieczór????

Gość KOKSUSEKPIK
2

a czemu nie na cały wieczór?

Gość eeeqqqqqqqqqwwwwwwwwwww
zdecydowanie 2 :)

Gość sama przemyśl, co będzie
lepsze dla Ciebie i dziecka, żebyś nie ukarała malucha przypadkiem, albo siebie... Jeżeli dziecko może zostać z ojcem na dłużej /nakarmi, położy.../ a Ty masz plany na wieczór na mieście to drugie rozwiązanie będzie lepsze.

bo chodzi o to zeby zrozumial co zrobił a jak znikniesz na całą noc to zamiast zrozunienia bedzie foch

Nigdy jeszcze nie zostawał sam z dzieckiem, to miał być jego pierwszy raz. Ale nie raz już go karmił, przewijał, kąpał, także na pewno sobie poradzi. A porozmawiać oczywiście, że porozmawiam, ale jak wrócę.

Ej nie na całą noc, bez przesady :) Jak wyjdę koło 18 to tak koło 22 bym wróciła.

Gość włos_na_4
a jaką masz pewność, że mąż nie przyniesie muchomorów sromotnikowych dla Ciebie na śniadanie ?

Nie jem grzybów :P

Gość dodam jeszcze
2, rozmawiac? Po co najlepiej jak odczuje to na wlasnej skorze. Ja bym czekala gotowa juz do wyjscia i gdy on wejdzie pocalowala bym go i z usmiechem powiedziala O fajnie ze jestes, no to jak sie umawialismy ja ide, bawcie sie dobrze. Pa

Gość MałyCukierek1
bądz dla niego bardzo miła jak nigdy :) ucałuj w policzek i wyjdz niech wie, że z jego olewania i tak sobie nie robisz i tak wychodzisz z domu w swietnym humorze :) a i jeszcze ubierz się ładnie... następnym razem nie oleje ;) pozdrawiam

I tak właśnie zrobię :) Już jedzie, a ja czekam.

A żeby nie miał za lekko obudziłam małego. Zajmować się śpiącym dzieckiem to żadna filozofia, nie? :D:D

Gość dodam jeszcze
pewnie, ze tak. Tylko pamietaj, usmiechnieta, zadowolona, calus na pozegnanie i wychodzisz

wrócę nad ranem całkiem nago z butelką szampana i z biustonoszem na głowie :D dobry pomysł dziewczyny co? no piszcie kochane, dobry ?

albo nie, wysmaruje musztardą wsadzę sobie parówkę w pusię i będę udawać Hot-Doga :D dobre co ? niech ma na mnie ochotę !

dziewczyny, a może lepiej kiebaba, co? no piszcie kochane, piszcie bo już nie wiem co ze sobą zrobić, jakieś rady ?????

Gość włos_na_4
powiem wprost, jesteście bardzo wredne kobiety, jak zołzy i tylko myślicie o sobie i własnych sprawach , egoistki zadajcie sobie pytanie, dlaczego gostek pojechał na grzyby akurat teraz ? no właśnie, pojechał dlatego, ponieważ po suchym lecie akurat teraz grzyby w lasach się zaczynają i za tydzień już będzie po grzybach a te grzyby zebrane i ususzone przydadzą się na kolację wigilijną do grzybowej i do pierogów, więc teraz facet jest zapobiegliwy i nie pojechał na dziwki i na wódkę, zwyczajnie pojechał na grzyby a gdy w domu akurat się zepsuje kocioł do C.O. i trzeba pojechać do części do naprawy albo się zepsuje odkurzacz i są szczotki potrzebne na wymianę to czy też będziesz marudzić, że facet zamiast wrócić do domu po pracy pojechał po jakieś zasrane części ?

kiwi1988ldz ----dzięki ale wersja z wałkiem do ciasta bedzie tu najbardziej stosowna już ją wypróbowałam na teściowej, jeżdzi na wózku

Gość f45g4
to jest najlepszy sposób na niesfornego męża:D Idz i baw się dobrze

włos_na_4 ----ok, ok, wyślę myśliwego Genka do lasu niech mu łeb rozwali,tej świni

Gość włos_na_4
słusznie, jak gostek będzie naprawiał lodówkę , hydrofor, uszkodzone gniazdo elektryczne itd. to w tym momencie przypierdziel wałkiem gostkowi jeszcze raz !

sorki, ale ide z laską do kina, oddaje topik autorce:D cześć dziewczyny, kocham Was wszystkie zwłaszcza jedna z Was