Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo wy pewnie na głodówkach

Zaraz będe odgrzewać PYSZNY, TŁUSTY MAKARON Z SOSEM NA OBIAD. Zazdrościcie?

Polecane posty

Gość bo wy pewnie na głodówkach

Współczuje wam, ja sie opycham makaronem a wy pewnie tylko chudy twaróg dziś jedliście

Gość Lustilla
ja właśnie jem spagetti , nie zazdrosczę, bo tłuste jest niezdrowe

Gość yupatneche
włożyłam akurat mięso na kebab do piekarnika,dziś takie danie na kolacje nie daremny makaron:)

Gość nie no bez przesady
o nie ja dziś na śniadanie jajecznica z bekonem i warzywami na 2 śniadanie - 2 kromki chleba obiad- makaron z sosem pomidorowym z mięsem z zeberek + kalafior potem ciacho i na kolacje coś pewnie pysznego a i teraz z mężem pifko sączymy.. dieta kaloryczna jak holera

Gość ach jak przyjemnie
Ochoo czas krycia, pojawiasie okres tolerancji locha stoi i się nie rusza z miejsca, przyjmuje postawe z rozstawionymi nogami, wykonuje rytmiczne ruchy uszami, ma obrzek sromu, nie skacze na inne lochy, utrzymuje się wyciek sluzu po 48 godz wszystkie objawy ustępują Lochy w czasie rui kryje się 2 krotnie po raz1 w 24 godz po zaobserwowani rui, po raz 2 po 12 godzo od pierwszego krycia Cykl rozpłodowy będzie się powtarzal Az do mometu wybrakowania W pierwszej rui po odsadzeniu należy pokryc loche w 8-12 dniu u niektórych loch 3 innych 20 dni

Nie zazdroszczę :) odgrzewane żarcie to nie dla mnie . A co do diety? owszem he he he w tej chwili pożeram lody bakaliowe z własnorecznie zrobioną polewą czekoladową :):):).

Gość dcvs
blee tłusty makaron,ja się odchudzam wcale bym nie chciała takiego

Gość nie no bez przesady
le ktośmi pomysła dał, dziś na kolacje na 21 będzie kebab...mam surówkę, pierś z kurczaka i bułki na kebab..ale będzie pychaa.. do tego swojski sosik czosnkowy z pikantnym..łaa

nic mi nie mów... właśnie się obżarłam sałatką kebab i grzankami czosnkowymi.. zaraz się spawiam z przeżarcia

Gość nie no bez przesady
margirit pyszny kebab....a jaki masz sos czosnkowy kupny czy sama robisz

Gość jijajsnendjxkk,s,
U mnie dziś pizza na grubym cieście Dla mnie na słodka z kurczakiem, ananasem, bananem, kukurydzą, oliwkami, krewetkami i oczywiście ser Dla męża pizza na boczku, pieczarki, cebula, oliwki i mnóstwo sera Do tego pepsi, kechup, sos czosnkowy. Nie, nie zazdroszczę ci tego makaronu :D

Gość nie no bez przesady
ogólnie to u mnie nie tak tłusto bo mięso przeważnie pieczone dużo warzyw sosy na bazie jogurt + majonez+ dodatki ale jem duże ilości.

sama robię sos czosnkowy:majonez, śmietana, zgnieciony czosnek i trochę wegety do smaku. Ale potem capi z japy :D ale mam to gdzieś, przed wyjściem do ludzi tylko sobie odpuszczam ;p

Gość nie no bez przesady
umnie sos czosnkowy- jogurt nat.majonez duzo gniecionego czosnku, papryka w proszku. jest pycha ..jogurt. z majonezem pół na pół. i czasem dodaje trochę ziół prowansalskich.

Gość nie no bez przesady
a wiem że jak po czosnku chcesz gdzieś wyjśc to zjedz kilka kostek czekolady to zabije smak i zapach czosnku...

Gość nie no bez przesady
w ubiegłym tygodzniu robiłam 2 pizze domowe 1 z pieczarkami, serem, salami, ananasem, cebulą 2 pizze z szynką, kurczakiem serem i ananasem dla dzieci.....oj jaka syta. syn zajadał.

Gość nie no bez przesady
no ale musi być kilka kostek tej czekolady..ale zabija..wypróbuj.:-)a tak ogólnie gotujesz sama czy kupujesz ja wolę swojskie pizze kebaby sosy etc... wolę sama przyrządzać

no tą sałatkę kebab to akurat siostra robiła, czasem ja. Ale pizze robię bardzo rzadko... raczej zamawiam :)