Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewannnna

skonczylam te znajomosc

Polecane posty

Gość dziewannnna

Znajomosc z facetem z internetu, gdzie nie wiedzialam po 3 mieisacach kim dla niego jestem; mamil mnie; dawal sprzeczne sygnaly, zeby tylko jak najdluzej trzymac mnie przy sobie. a jak sie okazalo, spotyka sie takze z innymi (ile watkow tutaj o czyms takim juz bylo!:O) skonczylam z tym. nie mam zamiaru byc nie wiadomo kim, czasoumilaczem czy zabawka... kobiety, szanujmy sie. ja zaluje, ze decyzje podjelam po takim czasie, ale nie ukrywam, ze liczylam naiwnie, ze cos konkretnie zmieni sie na korzysc.

Gość lawenda00999999
ja tez skońćzyłam znajomość z pewnym chłopakiem, tesknie za nim, kocham go, ale cóz, nie mogę pozwolić sie tak traktować, odzywał sie kiedy chciał, od kilku tyg, nie odzywa sie wcale,,,

Gość dziewannnna
A to ten moj odzywal sie regularnie, zawsze on inicjowal kontakt, proponowal spotkania. Raz w tygodniu widywalismy sie ( w weekend). No, ale kurna szanujmy sie... Co za egoizm ... mamic kogos i nie myslec co z tego moze wyjsc dalej? Jak mozna nie sadzic, ze ktos sie np zaangazuje? Nie mam slow naprawde:O

Gość dziewannnna
I ten moj to zaden chlopak, a stary facet, ktory wybiera i przebiera. Zycze mu, zeby znalazl, naprawde. Ale z takim podejsciem, nie sadze, ze to sie stanie.

Gość dziewannnna
Mimo wszystko jest mi jakos przykro. Zawsze przykro gdy cos sie konczy, gdy ktos odchodzi.