Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luxaeterna

straciłam wszystko

Polecane posty

Gość luxaeterna

nie mam prawdziwych przyjaciół jak sie okazało. Nikt mnie tak naprade nie kochał i nie kocha. Nadawałam sie tylko do łózka. Teraz nawet prace straciłam i telefon milczy pomimo wysylanych Cv. I po raz kolejny narobilam sobie nadziei, że ktoś mógłby sobie chcieć ułozyc sobie zycie. Zawsze w takich sytuacjach wierzyłam, że po burzy wychodzi słońce. A teraz nie wierze juz w nic. Amen.

Gość luxaeterna
Od 3 ponad 3 lat nic sie nie zmienia. Baa jest coraz gorzej.. :( Nie lubie wieczorów. Człowiek jest zamknięty sam w czterech scianach ze swoimi myślami. Nienawidze tego.

Gość ana szluwinkurman
założę się ześ brzydka

Gość ana szluwinkurman
napij się piwa ..idź daj dupy.. uwierz mi na pewno ci się polepszy

Gość luxaeterna
chciec ulozyc sobie zycie ze mną- to chciałam napisać a wyszlo jak zawsze:P

Gość luxaeterna
może i jestem brzydka:) nigdzie nie pisałam, że jeestem piękna:)

Gość ana szluwinkurman
a z tego co piszesz to dupsko gdzie sie da to wystawiasz..i dobrze ! działaj, zabwa się tak jak porządne szmacisko zabawić się może

Gość luxaeterna
dzieki za zyciowa rade:) mówisz to pewnie z własnego doswiadczenia:)

Gość gdzie na uczuciowym o
luxaeterna - olej chamów. tu zawsze jakaś chołota komuś przysra

Gość luxaeterna
12:07 [zgłoś do usunięcia] gdzie na uczuciowym o luxaeterna - olej chamów. tu zawsze jakaś chołota komuś przysra Wiem, wiem:) szkoda tylko, ze tacy ludzie nie maja tyle samo odwagi na rzucanie mięsem poza internetem:)

Gość Mcmckck
Głowa do góry, będzie lepiej!

Gość życie to nie bajka
Mylisz się i to bardzo:-- kobieto żyjesz, jesteś zdrowa i to jest najważniejsze!! Nikt nie powiedział, że życie ma być pączkiem z lukrem. Ludzie, o których piszesz przyjaciele- nie byli nimi w rzeczywistości. Przyjaciel nie odchodzi i nie odwraca się bez powodu- bo nie byłby przyjacielem. Nikt mnie tak naprade nie kochał i nie kocha. Nadawałam sie tylko do łózka. - Najpierw Ty pokochaj siebie i zastanów się, czego oczekujesz od faceta, jakie miejsce w Twoim życiu on ma mieć. Pracę tez znajdziesz.

Gość życie to nie bajka
Mylisz się i to bardzo:-- kobieto żyjesz, jesteś zdrowa i to jest najważniejsze!! Nikt nie powiedział, że życie ma być pączkiem z lukrem. Ludzie, o których piszesz przyjaciele- nie byli nimi w rzeczywistości. Przyjaciel nie odchodzi i nie odwraca się bez powodu- bo nie byłby przyjacielem. Nikt mnie tak naprade nie kochał i nie kocha. Nadawałam sie tylko do łózka. - Najpierw Ty pokochaj siebie i zastanów się, czego oczekujesz od faceta, jakie miejsce w Twoim życiu on ma mieć. Pracę tez znajdziesz.

Gość on normalnyyyyy
napisz41352144

Gość luxaeterna
wiem, że życie to nie bajka:( nigdy nie chciałam milionów na koncie itp podobnych rzeczy:( Ciesze sie, ze jestem zdrowa, że mam rodziców którzy mnie kochają chociaż tego nie okazują.:) Tak jak pisałam nie raz dostawałam po dupie. Czasem z mojej winy. Tylko jeszcze jakiś czas temu wierzyłam, że sie poprawi no bo przecież są wzloty i upadki u kazdego w zyciu. Ale po tylu latach. Zaczyna mi poprostu brakować sił nawet na to zeby sie pozbierać i starać sie coś naprawić. Zaczynam nowy kierunek od pazdziernika zaoczny wiec wiadomo ze zaczną mis ie tez problemy finansowe bez pracy. Pozatym najnormalniej w swiecie boje się czy sobie poradze, jacy beda ludzie w grupie. I siedzi we mnie ten cholerny stres a ja nie mam z kim sie podzielic tym wszystkim:) Nie ma mnie kto poklepąc po plecach i powiedzieć ejj młodziutka bedzie dobrze:) Gdzie inni na zawołanie maja ludzi którzy ich pocieszają, wyciagaja gdzieś ehhh Ale ja mam za to kafe:P

Gość Kwadranskawowy
raz lepiej, raz gorzej - jak to w życiu... grunt to pozytywne myślenie:) www.magnoli.pl

Gość luxaeterna
:)

Gość on normalnyyyyy
napisz pogadamy

Gość luxaeterna
A nie możemy porozmawiać na kafe?:)

Gość luxaeterna
:)