Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Plenerowa Żona

panowie co myslicie o tym???? (do znajocych sie troche na furach)

Polecane posty

Gość Radziu
a jaki passacik ??

Gość nhnhnhnhnhnhnhnh
Plenerowa Żona pokaz jakąs fotke :)

nie moge, passat sie sypie, chwila moment i skrzynia bedzie do wymiany wiec szybko musze cos kupic, a nie chce wydawac kasy, mam na oku cos drozszego saaba o podobnym przebiegu ale nei wiem czy warto. poza tym mam jeszcze bmw takie lepsze. ten ma byc przede wszystkim ekonomiczny i na dlugie trasy.

Minusy -duzy silnik -duzo pali -drogie czesci -troche stary plus za diesla i wyglad, co dla kobiety jest chyba najwieksza zaleta hie hie :-D ALe po co ci plenerowa takie duze auto? Masz 5-osobowa rodzine? Nie lepiej kupic cos mniejszego, ale nowszego, dzieki czemu w UK bedziesz miala nizsze ubezpieczenie

Gość Passat z 2004 roku
Mój przebieg jest i tak mały w porównaniu z twoim :)

samuel --> lubie duze samochody, male silniki i male samochody wogole nie wchodza w gre :) wlasciwie to ja jezdze bmw - to takie nasze pokazowe auto na wycieczki niedzielne hehe. czyli dla mnie. dzieki za opinie! mowisz ze duzo pali??? wiecej niz passat? jezeli chodzi ubezpieczenie to jest z grupy 8 (moj bmw nalezy do grupy 25 czyli o wiele wyzsze). i tak nie place duzo bo mam wszystkie mozliwe znizki. a mot tez jest bardzo niski.

Mazdy dobre auta wejdz sobie na forum www.mazdaspeed.pl i poczytaj o 6-tkach, ta nie jest z początku produkcji więc już coś tam pozmieniali i ulepszyli, nie wiem jak w UK ale w polsce Mazdy w dieslu często padały łupem złodziei

oo jakies dobre wiesci.. nic dziwnego ze padaly lupem zlodzieli bo zgrabne. mieszkam w badzo spokojnej okolicy, o kradzieze sie nie boje, zreszta mam ubezpieczenie pelne od kradziezy rowniez.

nie chce w benzynie!!! musi byc diesel, bo to na dlugie trasy samochod, chodzi o to zeby nie palil za duzo.. a jak chce sie duzy silnik to w benzynie pali jak smok.