Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Markanna

Problem ze zwierzakiem. Psem.

Polecane posty

Gość Markanna

Witam, mam psa od 5 lat. W ostatnim czasie sporo zmieniło się w moim życiu i mój facet który się do mnie wprowadził nie chce patrzeć nawet na niego więc musze się go pozbyć w jak najszybszym czasie. Jest to rasowy jamnik i nie wiem, chciałabym się zapytać czy przyjmują psy w schornosku? Albo może gdzieś go w pobliżu zostawić i wezmą go do schroniska?

Gość Markanna
Dziewczyny to nie odemnie zależy..

Gość ja też lubie
to musi być prowo. a jak nie to zdechnij w piekle

Gość Markanna
wiedziałam że zaraz sie odezwią wielkie obrończynie, prosze o normalne odpowiedzi :O

Gość marzy mi sie kotek
Jestem prawie pewna, że to prowo, ale jeśli nie to ja go wezme. Z jakiego miasta jesteś? Nie skazuj przyjaciela na schronisko.....

Gość ale nikt nie pisze o zmuszaniu
jak to nie od ciebi zależy??? to zależy tylko od ciebie!!!!!!!!! facet nie chce go widzić-to won z facetem!!!! jak możesz pozbywać się swojego przyjaciela dla jakiegoś głupawego przydupasa!!!!!

Gość Liść Eukaliptusa
Jak ja bym była w takiej sytuacji to wywaliłabym faceta :D Nie ufam ludziom którzy nie lubią zwierząt.

Gość to potworne
Pies to wierny przyjaciel człowieka. Nie mozna poprostu odstawic go w kat jak jakis przedmiot. Pies tez czuje i kocha swego własciciela. Psy sa wierne i tęsknią. Jezeli ukochany stawia takie głupie warunki to jest hoooj wart. Powinien zaakceptowac to ze masz psa. W koncu to on przyszedł mieszkac do ciebie nie ty do niego. Co innego jesli ktos ma alergie i jest zmuszony oddac zwierze z bolem serca. Ale zeby oddawac z byle powodu? Dla kaprysu? Nie oddałabym psa. Niech twoj chłopak go zaakceptuje. Bo moze moze choc nie koniecznie. Twoj chłopak cie rzuci. A psa jako przyjaciela masz do konca jego zycia. On cie nigdy nie zdradzi.

Gość kłentina tarantina
on nie chce widzieć psa, poczekaj za jakiś cza nie będzie chciał widzieć ciebie, idiotko :o

Nie rozumiem takich ludzi...ma psa od 5 lat, na pewno go kochasz, jak możesz go oddac? co z tego że on patrzec na niego nie może. Twój pies był pierwszy w mieszkaniu u ma tam prawo zostac, jest czescią tego domu tak jak i ty. Pies to nie zabawka. A gdyby poprosił cię o wyrzucenie z domu jakiego członka rodziny? dajmy na to siostre? Absurdalne prawda? Ale że pies nie mówi to wyjebac łatwiej. Gratuluje.

Gość prosimbardzo
Co za suka z Ciebie. Zaraz sie rozplacze, jesli to prawda. Jak mozesz? ten pies cie kocha, ma tylko ciebie!

Gość No to z jakiego jesteś miasta?
Zaopiekujemy się psem.

jakby mój facet nie chciał patrzeć na mojego psa, to sory ale zmieniłabym faceta... pies Cię kocha niezależnie od wszystkiego... facet raz jest a później go może nie być... jesteś zimną suką