Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bunnything

Do tych bez nadwagi, które chcą się pozbyć wagi :)

Polecane posty

Gość Bunnything

No więc zapraszam te, które już schudły i chcą chudnąć dalej, albo chcą schudnąć choć nadwagi nie mają. Tu nie krzyczymy "jesteś chuda, po co się odchudzasz, zgłupiałaś do reszty!" tylko wspieramy się w doskonaleniu naszego ciała bez głupiego gadania :) Pisać, pisać, bo w grupie zawsze raźniej ! :D

Gość Daphne Lil
ja nie mam nadwagi, ale w ostatnich dwóch miesiącach przytyłam kilka kilo wiec zastanawiam sie czy nie zrzucić ich do poprzedniej wagi...

Gość dfghdr
Ja się już nie odchudzam, zrzuciłam 20 kilo, chciałam tylko 10, ale wyszło wiecej;))) i wszyscy mówia na mnie anoreksja, bo waże 50 kg i mam 170;/

Gość Bunnything
też tak chcę :D ja zrzuciłam 17 ale chcę tak jeszcze 3-5kg ważę 53/168 ale mam strasznię obwisłą skórę dlatego moje udźce wyglądają na grube :/ Daphne a jak z tym u ciebie?

Gość Daphne Lil
ja mam 167 wzrostu. waże teraz 55kilo ale najlepiej sie czułam przy wadze 50-51. rozmważam czy nie schudnąć do poprzedniej wagi, ale z drugiej strony mam teraz bardziej krągły tyłek...

Gość dfghdr
a szybko zrzuciłas te 17 kilo, bo moze skóra nie zdążyła się obkurczyc...ja też mam obwisła, ale tylko na brzuchu, reszta o.k. Tylko brzuch to pozostałości po ciąży;/

Gość Bunnything
W niecałe 2 miesiące, rok temu przez wakacje. Ale od tamtej pory trzymałam wagę i zaczęłam ćwiczyć żeby mi się to "naciągnęło" - i brzuch jest ok, mam nawet mięśnie delikatne ale nogi to koszmar :/ Taka figura po ciąży? Super :) Daphne u mnie nie ma tego problemu bo tyłek mam zawsze - z drugiej strony klatę mam coraz bardziej płaską i może być jeszcze gorzej... ale co tam ;) pójdę chyba dietę 3dniową (sobie ją trochę zmodyfikowałam, bo nie lubię mięsa i krakersy mnie przerażają...) 1 dzień: ŚNIADANIE: jabłko, grzanka, szklanka czarnej kawy. OBIAD: dwie łyżki tuńczyka lub innej chudej ryby, grzanka, szklanka czarnej kawy. KOLACJA: plaster chudego, gotowanego mięsa, filiżanka warzyw gotowanych na parze (buraczki, marchewki, selery). 2 dzień: ŚNIADANIE: jajko na twardo, grzanka, pół banana, szklanka czarnej kawy. OBIAD: pół filiżanki chudego twarożku z pięcioma krakersami, szklanka czarnej kawy. KOLACJA: dwie parówki, dwie marchewki uduszone na parze. 3 dzień: ŚNIADANIE: cienki plasterek żółtego sera, pięć krakersów, jabłko, szklanka czarnej kawy. OBIAD: jajko na twardo, grzanka, szklanka czarnej kawy. KOLACJA: dwie łyżki tuńczyka lub innej chudej ryby morskiej, pół filiżanki gotowanych na parze buraczków, jedna filiżanka kalafiora.

Gość dafne 234
Cześć A co po tych trzech dniach ?

Gość Bunnything
Zobaczy się ile spadnie - mówią że 5kg, ale w takie cuda to ja nie wierzę. Liczę na te 2-3kg. A później albo normalnie 800kcal albo znowu coś wymyślę - może jakąś owocówkę :) Jest ktoś chętny żeby startować od jutra?

stopka zmieniona :) powodzenia dziewczyny ! ja najbardziej chce schudnac z brzucha ( oponka) a wy?

Gość Bunnything
Nooogi - moja zmora :( Do pasa jestem wręcz chuda, tyłek mam normalny, a nogi jak słonica. Lecę od jutra na tej 3-dniowej, dam znać jak efekty.

Gość fitness 37
Bunnything Skomentuję Twoje poczynania. Ja mam 37 lat 55 kilo wagi i tez jestem aktualnie na redukcji. Ćwiczę siłowo 50 minut 4 x w tygodniu + po każdym treningu siłowym 1h aerobów (głownie biegam). W związku z tym, ze ćwiczę już ponad 3 lata i trochę się na tym wszystkim znam, muszę ci od razu powiedzieć, że na takiej głodówce będziesz się najzwyczajniej w świecie pozbywać mięśni, a co to znaczy dla twoich ud - wiadomo, jeszcze mniej jędrności i uda zaczną ci niedługo zjeżdżać na kolana. Moja dieta redukcyjna to 1800 kcal przy zapotrzebowaniu 2400. Jem 6 posiłków dziennie i uwierz, że mimo iż waga nie jest najniższa, ciężko na mnie znaleźć "tłuste miejsca". Musisz koniecznie nabrać masy mięśniowe (nie boj się jesteś kobieta wiec muskuły ci nie urosną). To, jak teraz postępujesz prowadzi do stopniowego pogarszania ich wyglądu i niedługo jedynym ratunkiem dla nich będzie chirurg plastyczny, bo wystarczy ze się parę razy zapomnisz i już w miejsce utraconego mięśnia zacznie odkładać się tłuszcz, czyli będzie ogrzej niż było...

Gość Bunnything
To co mam robić? Nie wytrzymuję wysiłku dłuższego niż godzina, poza tym nie bardzo wiem co mam robić żeby nie spalić mięśni ćwiczeniami tylko je wzmocnić... A nie mam kogo się poradzić bo nawet panie prowadzące zajęcia fitness chyba nie mają o tym pojęcia - same za dobrze nie wyglądają... Aeroby po siłowych? Zawsze robiłam odwrotnie (jeśli już ćwiczyłam bo rzuciłam to już dawno)

Gość tez chce zgubic z nog
nie jestem jakos mega gruba, waze 62 kg przy 165 wzrosu, ale do szczypiorkow tez nie naleze, do pasa jestem szczupla, ale nogi to moja zmora. Jaka dieta i jakie cwiczenia najlepiej zeby wlasnie nogi doprowadzic do takiego stanu, zebym bez skrepowania mogla zalozyc krotkie spodenki?

Gość MA-ryśka
halooo :) wstawac spiochy

Gość fitness 37
Polecam Ci rozejrzeć się w dziale dla kobiet "Ladies" sfd. Poczytaj dzienniki dziewczyn (każdy jest opatrzony fotkami), zobacz jak zmieniają im się ciała podczas ćwiczeń. Zobacz też co jedzą... Jeśli będziesz chciała i znajdziesz w sobie motywację możesz spokojnie do nich dołączyć, wtedy moderatorki (mądre dziewczynki) na pewno ci pomogą: http://www.sfd.pl/Ladies_SFD-f403.html

Gość fitness 37
Masz tyle czasu i tak zajebista wagę startową że możesz na plaży w 2013 powalić wszystkich na kolana. Zwłaszcza smukłymi, jędrnymi udami:)

Witajcie dziewczyny, ja obecnie jestem na diecie oczyszczającej do mniej wiecej poniedzialku, a pozniej planuje redukcję. W tej chwili wazę ok. 62kg/172cm, trudno mi powiedziec jaki mam cel - powiedzmy, że dopoki nie zacznę sie sobie podobac :)

Czesc dziewczyny Tez nie mam nadwagi-i nigdy nie mialam ale przytylam :/ Musze zgubic po 5 cm w obwodach i bede miala moja dawna figure :) Z natury mam szersze biodra i waska talie ( nawet teraz mam 20 cm roznicy miedzy biodrami a talia-daze do 90 cm w biodrach i 55 cm w pasie :) ) Wiem ze osiagne to w 2 mies -teraz zmarla mi bliska osoba :( wiec bylam zajeta piekegnacja chorego nie cwiczeniami.czasem nie jadlam nic caly dzien, czasem kebaby heh ogolnie depresja :( Teraz juz czas sie ogarnac ! Wczoraj zaczelam cwiczyc i zwracam uwage na to co jem :) Powodzenia :)

czesc dziewczyny ja tez od jutra , mam zamiar w pasie zrzucic z 5 cm najmniej :) eh, ta oponka Natalia jaka diete wybierasz? czy mż czy jakas konkretną? bo ja nie mam pojęcia bladego i nie moge zaczac

Witaj Ja zamierzam jesc minimum 1200 kcal- nie wiecej niz 1500 kcal Oraz cwiczyc ! Codziennie 45 min Teraz skacze na skakance -2500 skokow W przyszlym tygodniu planuje Zumbe ( mam cd na kinecta )

ja wiecej stawiam na chodzenie ok 4 godziny dziennie w tym 1 godz szybkie tempo , bo jak na razie cwiczyc nie mam kiedy jesynie mo że z rana troche twisster na skrety ale to po @ bo akurat mi sie dzis przyplatał

przepraszam za błędy ale dzis mam taki zakrecony dzień,że wszystko w pospiechu , sorki ;)

Ja tez bez nadwagi, ale przytylo mi sie odrobine i czas to zrzucic! 54.6 przy 167cm wzrostu to nie az tak malo jak sie kiedys chuda bylo. Powodzienia dziewczyny!

Panna Natalia - jak zamierzasz osiągnąć w talii tak dużą roznice mając teraz tak niewielką ? Jakies cwiczenia bedziesz robic ? Ja bardzo chcialabym osiągnac 90-60-90, ale chyba jest to u mnie nie mozliwe w tej chwili mam mniej wiecej 90-65-90 i z kazdym centymetrem w dół w talii leci mi jednoczesnie w biodrach :O, musialabym ewentualnie jakimis cwiczeniami to podejsc, ale nie mam pomyslu