Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bunnything

Do tych bez nadwagi, które chcą się pozbyć wagi :)

Polecane posty

Xo Jakis czas temu mialam wlasnie takie wymiary-z natury mam szersze biodra :) Niewielka roznica? A biodrach mam 95 cm a w talii 68 cm wiec roznica jest spora :)

W stopce mam wymiar pasa nie talii -a to roznica Dopiero zaczynam cwiczenia i mam swiadomosc ze jestem napompowana woda ktora zleci w pierwszej kolejnosci :)

napisalas "nawet teraz mam 20 cm roznicy miedzy biodrami a talia " wiec jesli w biodrach 95 to w talii wynikaloby 75 ;) rozumiem , ze to byla Twoja pomyłka

xo tak moja pomylka :) 20 mam miedzy biodrami a pasem zakrecilam sie sama w ta dyskusje hehe ja mam taka budowe-ze jednak ta roznica jest spooora -powaznie terazmam wzdety , napompowany brzuch przed okresem sa dziewczyny ktore maja w biodrach 89 cm udka 48 cm a oponke porzadna ok 88 cm wiec to czy maja w talii 60 czy 55 cm jest bez znaczenia dlatego podalam wymiar pasa -w najszerszym miejscu czyli 75 cm :) ale mam swiadomosc ze brzuch z czasem zrobi sie plaski :) daze do tali 55 cm ---a brzuch bedzie proporcjonalnie plaski do mojej budowy ale nie mam pojecia ile wtedy bede miala w pasie?? bo zawsze mierzylam talie i pamietam ze wynosila 55 cm :) nie wiem czy ktos w ogole zrozumial o co mi chodzi :)

no rozumiem, roznica 55-90 brzmi ekstra, nie jest na moje mozliwosci niestety chcialabym miec 55 w talii, ale wtedy jednak bylabym bardzo wąska w biodrach, raz w zyciu chyba mialam tyle w talii, ok 55-56cm, ale wtedy w biodrach mialam okolo 80, więc nie bylo gigantycznej roznicy, chcialabym teraz schudnąc w udach i w talii a zostawic sobie biodra :D ale nie mam pomyslu jak tego dokonać

Gość ja tez chce zgubic z nog
do Fitness 37 weszłam na stronę o któej piszesz i niestety nie znalazłąm tam tego co szukałam, może podeślij linka do konkretnego tematu/postu, bo jestem naprawdę ciekawa jak dojść do wymarzonych nóg, nawet nie musiałabym jakoś gubić z obwodów, choć byłoby miło, chciałabym, żeby były bardziej jędrne, bez cellulitu

Jak ja rzezbilam nogi to cwiczylam na stepperze Ok godzine dziennie ok 6000 stepow -z roznym natezeniem ale szybko! Ok 1000 spalonych kcal i po 2 mies po cellulicie nie bylo sladu :) Skuteczne ale wymaga samozaparcia :) Linka tez chetnie obczaje :) Powodzenia

Gość Ksiezniczka1258
Czesc wam:) niemam nadwagi ale chcialabym wkoncu stracic to pare kilo:( waga 57 wzrost 164.. Niewiem jak to zrobic.. Myslalam przejsc na diete 3dniowa oczyszczajaca jablkowa.. Ale boje sie ze bede chodzic glodna i do tego efekt jojo:( co radzicie? Na sniadanie zjadlam mleko z platkami jakimis ziarnami.. Co dalej?

Gość Ksiezniczka1258
Na sniadanie zjadlam talerz mleka z platkami.. O 12 zjadlam 4 platki ryzowe z serkiem ze szczypiorkiem i plasterkiem szynki.. Czy to duzo?? Czy platki ryzowe mozna jesc ??

hejka wszystkim, nie bylo mnie a z dietea roznie :) ale waga o pol kilo mniej wiec nie jest zle a co u was?

Gość Ksiezniczka1258
Jak tam na dzis dziewczynki?:)

Gość ja tez chce zgubić z nog
hej Dzisiaj rano zmierzyłam się i mam 2 cm więcej. weszłam w okrutną 3 cyfrową liczbę i mam równe 100 cm, to dla mnie koszmar. 95 cm zadowoliłoby mnie bardzo. Wczoraj ćwiczyłam na orbitreku pół godziny. Steper też mam. Powiedzcie mi czy lepiej na orbitreku czy na steperze, bo steper jest dla mnie jakiś nudny, ale jeśli będą lepsze efekty to przerzucę się na steper.

Gość ja tez chce zgubić z nog
Panna Natalia, Twoje wymiar są jak dla mnie przepiękne. Ja mam wszędzie od3 do 5 cm więcej, niby nie dużo, a dla mnie przepaść, której nie mogę przeskoczyć

Gość haloooooooooooo
co z wami?