Martynkaa_19 0 Napisano Wrzesień 16, 2012 No właśnie, a po drugie, skoro prezerwatywa nie pękła, to chyba raczej nie ma zbyt wielkiego ryzyka, prawda? Przecież to niemożliwe, zeby plemniki "przenikały" przez gumkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość azu Napisano Wrzesień 16, 2012 A żeby było śmieszniej powiem jeszcze że w żadnej ciąży nie miałam na początku ŻADNYCH odstępstw od zwykłego cyklu zakończonego okresem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość azu Napisano Wrzesień 16, 2012 I co z tego że tak było jak piszesz skoro i tak myślisz swoje. To już problem psychiki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martynkaa_19 0 Napisano Wrzesień 16, 2012 No właśnie, a po drugie, skoro prezerwatywa nie pękła, to chyba raczej nie ma zbyt wielkiego ryzyka, prawda? Przecież to niemożliwe, zeby plemniki "przenikały" przez gumkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pressuuure 0 Napisano Wrzesień 16, 2012 DZIEWCZYNO, JA CIEBIE OSOBIŚCIE W OGÓLE NIE ROZUMIEM. AMEN. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość azu Napisano Wrzesień 16, 2012 Powtarzasz to i co? I nic z tego nie wynika. Nie ogarniam cię. Trzymaj się jednego tematu i będzie ok -przyjdzie okres a potem znów sobie coś wkręcisz. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martynkaa_19 0 Napisano Wrzesień 16, 2012 jeśli przyjdzie okres, to juz na pewno nie będę sobie nic wkręcała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pressuuure 0 Napisano Wrzesień 16, 2012 Radziłabym teraz dać sobie z tym spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość azu Napisano Wrzesień 16, 2012 Przecież miałaś już okres po seksie a dalej schizujesz?! :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martynkaa_19 0 Napisano Wrzesień 16, 2012 @azu: tak, nie schizowałabym, gdyby nie zaczął się brązowym plamieniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość azu Napisano Wrzesień 16, 2012 Widzę że masz bardzo małe pojęcie w tym temacie. Brązowe plamienia to oznaka zaburzeń hormonalnych w organizmie. Warto to sprawdzić u lekarza a nie dopatrywać się ciąży zwłaszcza jeśli miałaś potem normalny, obfity okres. Poczytaj sobie: http://abcciaza.pl/pytania/czy-brazowe-plamienia-przed-miesiaczka-oznaczaja-brak-owulacji Mam wrażenie że się naoglądałaś "Ciąży z zaskoczenia". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martynkaa_19 0 Napisano Wrzesień 16, 2012 ale mi się pierwszy raz takie coś zdarzyło. Ciągle mi wyłażą w dodatku takie "bolące: krostki na twarzy... może to wszystko z tego stresu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość azu Napisano Wrzesień 16, 2012 No to co kiedyś musi być ten pierwszy raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach