Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAROLINA200

CZY TEST CIAZOWY 14 dni po stosunku jest wiarygodny ? (plamienie)

Polecane posty

Gość KAROLINA200

Witam 2 tygodnie temu wspolzylam bez zabezpieczenia 2 razy wytrysku we mnie nie było ale niestety podejrzewam ze moglo dojsc do zaplodnienia, ponieważ 4 dni pozniej dostalam plamienia które się trochę rozręciło bo trwalo prawie 6dni (okres niby powinien pojawic sie w tym samym czasie) no ale to wygladalo tak 1 dzien jedna mala plama potem troche wiecej na drugi dzien juz wiecej potem 5 i 6 dzien praktycznie tylko jak rano wstalam majtki w krwi a pózniej delikatne plamenie. Ból podbrzusza w 4 dni plamienia bolące piersi uczucie słabosci... dzis boli mnie od czasu do czasu jajnik... Wykonalam test ciazowy BETA HCG 8 dni po stosunku wynik był negatywny. Jutro zamierzam zrobic kolejny ale juz zwykly z apteki. Czy jesli to plamienie bylo oznaka zagniezdzajacego sie zarodka to czy test powinien juz wykazac ciaze??? Troche sie rozpisalam ale naprawde juz wariuje;(

Gość KAROLINA200
błagaaam odpowiedzcie

Gość hogun6
udaj sie do ginekologa innej opcji nie widze.

Gość abcdabcd
nie jesteś w ciązy

Gość abcdabcd
plamienie w ciązy trwa max2 dni i są to małe kropeczki krwi u ciebie 6dni nie jesteś w ciąży

Gość maałłggoossiiaa
to za wcześnie na test z apteki, nic się nie dowiesz wg mnie to nie ciąża, możesz powtórzyć beta za kilka dni

Gość hogun6
na forum ginekologicznym jest nawet napisane ze implantacyjne krwawienie czasem moze przypominac normalnz okres

Gość nattaliii
plamienie impalntacyjne jest jednorazowe. Nie jesteś w ciąży, dla własnego spokoju zrób jutro test, ale powinien być negatywny. Jeżeli masz wątpliwości idź do lekarza.

Gość KAROLINA200
dziekuje za uspokojenie, jutro zrobie tet i moze jeszcze dla spokoju bete za kilka dni

Gość KAROLINA200
dziekuje za uspokojenie, jutro zrobie tet i moze jeszcze dla spokoju bete za kilka dni

Gość czesc karolina
wiesz ja poradzilabym ci udac sie do lekarza na usg, ja bylam w ciazy i zaczelam plamic okazalo sie ze poronilam;(

Gość Pisz jej tak!!!
ty byłaś w ciąży-wiedziałaś o tym.A ona dostała plamienia 4 dni po stosunku i to na dodatek w tym czasie w którym miał wystąpić okres.Zaraz sobie pomyśli że poroniła 4 dni po stosunku.Pewnie wszystko wyglądało podobnie jak w poprzednich miesiącach ale ona uważa inaczej.