Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sawsqwq

Dlaczego kobiety nie ogladaja ambitnych filmow?

Polecane posty

Gość sawsqwq

Zastanawialem sie ostatnio z czego wynika fakt, iz kobiety nie ogladaja ambitnych filmow. Znakomita wiekszosc kobieta oglada jakies oglupiajace denne seriale albo melodramaty czy komedie romantyczne, ktore jak wiadomo do ambitnych filmow zaliczyc zazwyczaj nie mozna. Zapewne kobieto powiesz ze ogladasz ambitne filmy, w takim razie pomysl w glowie jaki ambitny film ogladales w ostatnim czasie, powiedzmy w w tym roku. Gdy pytam sie kobiety o jakies ambitne filmy np Harmonie Werckmeistera, Malgorzata, corka Lazarza, Szklane serce czy Pejzaz we mgle to zawsze slysze ze nie znaja tych filmow, pierwsze slysza o takich dzielach. Podobnie jest z innymi ambitnymi filmami.

Gość bark nam ambicji
:classic_cool:

Gość brak nam ambicji
tfu brak do tego analfabetki z nas

oj nie szufladkuj widziales symetrie?albo imie rozy?> general nill...biala wstazka... poza tym kobieca tematyka to nic zlego...kwestia wyboru to samo jest u mezczyzn.;)

co znaczy " ambitne " ? filmy przeintelektualizowane , filmy w których właściwie n ie wiadomo o co chodzi to nie są filmy ambitne a tylko się na takie silą .

Gość uladana
Nie każdy lubi starsze filmy, nie każdy ma ochotę po ciężkim dniu pracy skupiać się jeszcze na trudnym filmie. Wielu ludziom wystarczy jakiś lekki film nad którym nie trzeba za dużo myśleć, a wystarczy się oddać rozrywce. Trzeba to uszanować, bo bądź co bądź filmy powstały po to by nieść ludziom przyjemność i niech już każdy sam zdecyduje co niesie przyjemność jemu samemu. Niektórzy się świetnie bawią przy lekkich komediach romantycznych, a inni przy ciężkich filmach psychologicznych pełnych dialogów o znikomej akcji. Czujesz się przez to lepszy? Bo ja np. nie wtrącam się w to że moje kumpele biegają do kina na kolejną komedię z Karolakiem, a ja siedzę w domu i oglądam Bergmana.

Gość brak nam ambicji
takiego o revie o bym oglaDNĘŁA :classic_cool:

Gość świat nie wierzy psom
nom, obejrzałabym jakieś ambitne zabawy ze smyczą. może wrzucisz na stronkę ? mogę ci zrobić reklamę :D polecić znajomym :)

Gość sawsqwq
nie szufladkje, tylko mowie jak jest Symetria i ambitny film? ty chyba nie widzialas ambitnego filmu, rece opadaja

Gość aldodm
wypraszam sobie. ja nie oglądam głupich telenowel, a bardzo ciekawe, ambitne filmy

ogladaja, wiecej niz faceci, faceci zazwyzaj wybieraja wsrod mordobic - szklana pulapka to dla nic ambitny film, wglednie batman... a ogladales dogville? albo melancholia?

W ostatnim czasie oglądałam filmy takie jak: "Nietykalni", "Róża", "Żelazna Dama"... Wydawały mi się być bardzo ambitnymi produkcjami, ale "ambitne" to pewnie pojęcie zależne od płci ;] . Pozdrawiam!

no tak - film żeby był ambitny to zdaniem niektórych musi być o wszystkim czyli o niczym , czarno biały ale w kolorze ,odnoszący sie do wybranych aspektów rzeczywistości ale traktujący to globalnie , wielowymiarowy ale w 3D ....

ogladaja, wiecej niz faceci, faceci zazwyzaj wybieraja wsrod mordobic - szklana pulapka to dla nic ambitny film, wglednie batman... a ogladales dogville? albo melancholia?

Gość krisss
ogladaja, tylko obracasz sie wsrod nizin spolecznych, wiec ich nie spotykasz

no tak - film żeby był ambitny to zdaniem niektórych musi być o wszystkim czyli o niczym , czarno biały ale w kolorze ,odnoszący sie do wybranych aspektów rzeczywistości ale traktujący to globalnie , wielowymiarowy ale w 3D .... no i oczywiście nakręcony prze mongolskiego pasterza kóz silnie u utalentowanego w kierunku baletu i reżyserii :D

Ostatnio oglądałam filmy takie jak: "Nietykalni", "Róża" i "Żelazna Dama". Odniosłam wrażenie, że to bardzo ambitne produkcje, acz pojęcie "ambitny/a/e" może być różnie rozumiane przez obydwie płci. Pozdrawiam ;-)!

Gość sawsqwq
dogville? albo melancholia? to niby ambitne filmy? kobiety, ty nie widzialas w zyciu ambitnego filmu, zalamujecie mnie

Gość brak nam ambicji
a bo ci tez brak ambicji :classic_cool: tylko biedronka albo kafe moglabym sie identyfikowac z toba i patrzec a cie bym mogla :classic_cool:

Aha, obejrzałam też "Absolwenta", bo już długo za mną chodził. To też nie jest ambitny film?

Gość bo są zwykle
cholernie nudne

ja oglądałam ambitne " Drzewo życia " z Bradem Pittem .... o matko .... jeśli to jest ta " ambitność " , która moze robi wrażenie na zakompleksionych i nastolatkach to ja już 10 razy wolę Bridget Jones :D

Gość sawsqwq
Absolwent ambitnym filmem? wy chyba sobie jaja robicie wymieniajc tytuly samych neambitnych filmow

Gość uladana
Autorze zrób listę ambitnych filmów. Chętnie pooglądamy, żeby nie przynosić ci więcej wstydu.