Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sawsqwq

Dlaczego kobiety nie ogladaja ambitnych filmow?

Polecane posty

Gość aldodm
eee ja nie oglądam głupich telenowel ciekawy bardzo fil jaki ostatnio oglądałam to "Ryzykantka", uważam,ze fil był świetny, ambitny itp

Gość bo są zwykle
"a faceci o morodobiciach i XXX" - nie da sie ukryć, lubię:D

Tak, moim zdaniem "Absolwent" jest bardzo ambitnym filmem o zmianach , które zachodzą w społeczeństwie.

allium no i oczywiście nakręcony prze mongolskiego pasterza kóz silnie u utalentowanego w kierunku baletu i reżyserii . hehehehe i chyba o to chodzi. am(.bitny) czyli dajacy do myslenia.::D na romantycznych produkcjach tez trzeba sie czasem niezle naglowic....;) tak wiec ambitny ma rozne definicje.:)

Gość sawsqwq
Ambitne filmy to np Harmonie Werckmeistera , Pejzaz we mgle, Szklane serce,, Malgrzata, corka Lazarza, Zarzadca Sansho, Tron we krwi, Siedmiu samurajow, Ran, Dersu Uzala, Ognie polne, Cienie zapomnianych przodkow, Los czlowieka, Leca zurawie, Tak tu cicho o zmierzchu, Baza ludzi umarlych, Przypadek, Rekopis znaleziony w Saragossie, Stalker, Zwierciadlo, Siodma pieczec, Powiekszenie itd itd

Zapominasz o tym, że każdy ma swoje gusta i może filmy wymienione przez Ciebie są ambitne, ale nie każdemu się spodobają ;-) .

Gość brak nam ambicji
:classic_cool: zmeczyło mnie wyobrazanie sobie Ciebie w roli gównej :classic_cool:

Gość bo są zwykle
A są jakieś ambitne filmy, które nie usypiają w ciągu kwadransa ?

Gość sawsqwq
ale ja nie mowie ze filmy maja sie podobac, ja sie pytam dlaczego kobiety nie ogladaja ambitnych filmow? zaden ambitny film im sie nie podoba? dlaczego wola ogladac sama plycizne

zmeczyło mnie wyobrazanie sobie Ciebie w roli gównej wiem że wolała byś widzieć a nie wyobrazać sobie - to bywa męczące :classic_cool:

Ale może nie uogólniajmy? KOBIETY (wszystkie) nie oglądają ambitnych filmów". Mężczyźni często domagają się tego, żeby nie wrzucać ich do jednego worka, nie mówić , że wszyscy są tacy sami i np. zależy im tylko na jednym. Wymagając, mierzcie innych swoją miarą i sami przestrzegajcie tych reguł.

Gość uladana
No to nie jest ze mną tak "źle" z tego co widzę, bo niektóre z wymienionych widziałam. Co nie zmienia faktu, że cudze gusta trzeba uszanować i jak ktoś ma ochotę się rozerwać to niech to robi, a nie zadręcza się trudnym filmem. To ma być przyjemność a nie mordęga.

sawsqwq ale ja nie mowie ze filmy maja sie podobac, ja sie pytam dlaczego kobiety nie ogladaja ambitnych filmow? zaden ambitny film im sie nie podoba? dlaczego wola ogladac sama plycizne to jest skrajna opinia. jeden z filmow ktory wymieniles to jest arcydzielo pl kinemtografii np(rekopis znaleziony w saragossie)czytalam ksiazke. ciezki klimat-z reguly ogladajac film czlowiek chce wypoczac-niestety ambitne produkcje kaza wysilic umysl dosc mocno. czlowiek zmeczony po pracy czy ogolem-nie ma raczej* sily na dramaty etc. a jesli jest inaczej...wciaz nie mozna opiniowac i popadac z jednej skrajnosci w druga jak ty to teraz czynisz.;)

Gość brak nam ambicji
jeszcze jak :classic_cool: az mi dech zapiera z samego swiadomego chcenia ide spac :) naturalnie dodam Baw Się Dobrze ;)

Gość sawsqwq
uladana, ktore widzialas, podobaly Ci sie?

sawsqwq ale ja nie mowie ze filmy maja sie podobac, ja sie pytam dlaczego kobiety nie ogladaja ambitnych filmow? zaden ambitny film im sie nie podoba? dlaczego wola ogladac sama plycizne to jest skrajna opinia. rekopis znaleziony w saragossie to jedno z arcydziel pl kinematografii-i jak sam wiesz taka produkcja to ciezki klimat. czlowiek zmeczony po pracy czy tez ogolem..chce wypoczac a nie (raczej)wytezac umysl . jak w zyciu..jest czas na romantyczne uniesienia i na dramatyczne przezycia.. kwestia wyboru..a nie plycizny intelektualnej.;)

Gość świat nie wierzy psom
nie uogólniaj. mój partner też nie ogląda ambitnego kina, więc hmm.. to raczej od osoby zależy, a nie od pCi :D

Gość uladana
Pewnie że mi się podobały. Tak jak już wcześniej pisałam lubię i cenię sobie Bergmana, więc oczywiście Siódma pieczęć i jeszcze kilka innych są mi bardzo dobrze znane. Jestem wielką fanką Kieślowskiego więc Przypadek też jest mi świetnie znany tak jak wiele innych jego filmów. Rękopis i Stalker też są mi znane. A jak znajdę chwilę to może się przyjrzę innym filmom z tej listy.

Gość sawsqwq
simaaaa wybor to jest wlasnie kwestia gustu, inteligencji, jesli jedna osoba woli ogladac ambitne kino a druga zadawala sie niemabitnymi dzielami to to o czyms swiadczy

Gość sawsqwq
Uladana, ratujesz honor kobiet. Pozdrawiam

Gość świat nie wierzy psom
nie uogólniaj. mój partner też nie ogląda ambitnego kina, więc hmm.. to raczej od osoby zależy, a nie od pCi :D

sawsqwq ale ja nie mowie ze filmy maja sie podobac, sawsqwq uladana, ktore widzialas, podobaly Ci sie? wiec maja sie podobac czy nie?

Gość Ogarnia mnie pusty śmiech
Może dlatego, że wolą ambitne książki... znawco filmowy od siedmiu boleści. Ręce mi opadają, jak czytam wypowiedzi takich skretyniałych wtórnych analfabetów, którzy dwóch zdań na krzyż nie potrafią poprawnie napisać, ale czepiają się innych.

Gość sawsqwq
Uladana widziala Siodma pieczec, Stalkera, Rekopis i Przypadek, moze tez cos z Kurosawy

Gość uladana
Nie czuję się jakbym ratowała czyjś honor. Wręcz zawsze uważałam i nadal uważam że to ja jestem jakaś dziwna czasem a nie społeczeństwo. I to że obejrzę coś takiego to nie znaczy oczywiście, że nie oglądam czegoś innego, co uważasz autorze za mało ambitne.

Gość sawsqwq
Ogarnia mnie pusty śmiech tak wola ambitne ksiazki tylko ze ogladaja nieambitne filmy, ja nie czepiam sie tych ktorzy w ogole nie ogladaja filmow, czepoam sie tyhc ktorzy ogladaja slabe filmy zamiast ambitnych

Gość Zazani
Dlaczego faceci oglądają wyłącznie jakieś beznadziejne filmy, gdzie wszyscy nawzajem napie rniczają się z kałachów?

sawsqwq simaaaa wybor to jest wlasnie kwestia gustu, inteligencji, jesli jedna osoba woli ogladac ambitne kino a druga zadawala sie niemabitnymi dzielami to to o czyms swiadczy dwoma na raz sie nie mozna zadowolic....;) roznorodnosc to tez kwestia gustu i IQ.:)

Gość sawsqwq
uladana ale ja nie kaze ogladac tylko ambitnych filmow, tylko zeby ogladac takze ambitne filmy a nie sama plycizne