Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga88

sex z przyjacielem

Polecane posty

Gość olga88

Przyjaciel zaproponował mi sex. Jestem chętna, ale mam pewne wątpliwości. Czy to źle, że nie czuję do niego bardzo mega olbrzymiego pożądania? Pytam, bo już wcześniej coś takiego czułam do kogoś innego, odmówiłam i teraz bardzo żałuję:( Przyjaciela bardzo lubię:) Nie spodziewałam się tylko, że mi zaproponuje. Czasem miałam wrażenie, że na niego lecę, ale nigdy mi nie dał konkretnego znaku:| Dziwnie się teraz czuję. Z jednej strony mam ochotę, z drugiej nie. Co jest grane? Na tamtego widok topniałam, z obecnym tak nie ma:( Powinnam się martwić?

''jesli chcesz stracic przyjaciela - idz z nim do lozka'' - gdzies to kiedys slyszalam i wiele obob to powierdza ... jesli cenisz sobie przyjazn z nim, to nie rob tego .

Gość olga88
spytał się czy bym chciała naszą znajomość przesunąć dalej. Wyznał mi, że od 1,5 roku ja go kręcę i jakie są moje uczucia do niego. On mnie kocha, ja mam wątpliwości. Tu jest problem!

Gość wildest moments
tak jak napisała olawd możesz stracić przyjaciela, po drugie, nie bądź głupia, chce Cię przelecieć, jesli pójdziesz z znim do łożka, a sama mówisz, że go nie kochasz i nie kręci Cię za bardzo, to nie zyskasz partnera, a stracisz przyjaciela, więc zastanów się nad tym, czy warto

Gość olga88
Znamy się od ponad dwóch lat. Serio może jemu chodzić tylko o sex? Oo jeszcze nikogo nie mieliśmy, o ile ma to znaczenie...

Gość olga88
Znamy się od ponad dwóch lat. Serio może jemu chodzić tylko o sex? Oo jeszcze nikogo nie mieliśmy, o ile ma to znaczenie...

Gość wildest moments
aha, to by był Wasz pierwszy raz ? naprawdę nie wiem, ale wiem, że możesz tego żałować. bo jeśli go nie pokochałaś przez dwa lata, to nie pokochasz go juz raczej, a popsujesz przyjaźń, tak jak pisałam, zastanów się