Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maksymilianna

szukam ksiazki.....

Polecane posty

Gość maksymilianna

dawno dawno temu...............moze nawet 25 lat juz minelo, czytalam ksiazke. Nie pamietam jaki byl tytul. Pamietam troche o czym to bylo. Dzialo to sie chyba na dzikim zachodzie. Pijany facet zalozyl sie, ze poslubi pierwsza napotkana kobiete. Udal sie w strone stacji kolejowej. Wlasnie nadjechal pociag i wysiadla z niego piekna kobieta. Na sile zaciagnal ja do, chyba ksiedza i poslubil ja. Potem jak wytrzezwial, to okazalo sie, ze to siostra jego przyjaciela.................. Jakos tak to sie zaczynalo, moze cos pokrecilam. Tlucze mi sie po glowie tytul: Slonce zachodu", ale nie jestem pewna. Czy ktos moze mi pomoc w odnalezieniu tej ksiazki? Z gory dziekuje, bo nie daje mi to spokoju i musze ja jeszcze raz przeczytac :)

Nie wiem, co to za książka ale powiem Ci, że to strasznie ciekawe, że ludzie mają takie zajawki: x lat mija i im się przypomina, że coś kiedyś czytali i że chcą jeszcze raz. :) Mam tak z filmami animowanymi które oglądałam jako dziecko.

oj też nie kojarzę, ale mam podobne zdanie jak przedmówca, że fajnie jest mieć taką zajawkę, a po drugie książka brzmi całkiem fajnie. Mam nadzieję, że znajdziesz tą książkę. Sama się chętnie dowiem, co to za opowieść.

Gość heloiza999
skoro znasz słowa kluczowe to poszukaj na stronach internetowych bibliotek