Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka44

dlaczego życie jest takie skomolikwane czytaj powalone

Polecane posty

Gość anka44

życie samotne jest straszne i życie z drugą osobą jest równie skompilkowane,mam męża z którym postanowiłam się rozwieść.Mam dość,są chwile kiedy jest świetnie i chwile kiedy jestem strasznie samotna.Jak to jest,że ludzie mają wszystko i nie potrafią tego docenić,szukają nie wiadomo czego.Mąż twierdzi że bardzo mnie kocha i nie będzie potrafił be zemnie żyć.Może i tak jest ale ja już mam dość.Nie wiem czego on szuka,ma fajną pracę i potrafi wszystko rozpieprzyć.Niby kocha to co lubi a zaraz mu znowu czegoś brakuje,strasznie to skomplikowane dla mnie,ciągle wierzyłam że się coś zmieni ale to się zmienia tylko na jakiś czas,później znowu świruje i szuka czegoś innego bo coś tam mu nie pasuje.Wykańczam się z nim psychicznie,powinnam już dawno to zakończyć dlatego postanowiłam sie rozwieść mimo że kocham go bardzo ale nie potrafię zrozumieć.Uwielbiam spokój a on wprowadza w nasze życie chaos.Czy wy dziewczyny w swoich małżeństwach potraficie sie do końca odnaleźć???czy też macie jakieś wątpiwości?Rozprawa rozwodowa wkrótce,ciekawe czy przyjdzie,raczej na to nie liczę. Z drugiej strony boję się samotności,Czy życie musi być takie dziwne?????

Gość anka44
napiszcie coś ,jak to jest u was,czy zawsze jesteście szczęśliwe czy tylko ja szukam dziury w całym?

Gość anka44
napiszcie czy zawsze jesteście w małżeństwie szczęśliwe,czy tylko ja szukam dziury w całym