Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rupinka

pomocy - który kolor kurtki wybrać?

Polecane posty

Gość rupinka

Bardzo proszę o pomoc. Od kilku tygodni szukam fajnej kurtki na jesień, bo moja stara skórzana niestety nadaje się już tylko na śmietnik :) No i nie bardzo mogę się zdecydować, ale w końcu wpadła mi w oko właśnie ta: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5c12e286293f71f2.html Ale nie mogę zdecydować się na kolor. Niby brązowa ładniejsza, ale z kolei czarna wydaje mi się zawsze bardziej praktyczna. Martwię się, czy buty i torebki, które mam będą pasowały do brązowej, jeśli prawie wszystkie moje buty i torebki są czarne bądź szare. Bardzo proszę o porady, którą wybrać, bo zwariuję, a coraz zimniej się robi i w końcu trzeba mieć co ubrać ;) Z góry dziękuję za wszystkie opinie. Pozdrawiam.

To prawda, czarna praktyczna i do wszystkiego będzie pasować a brąz nie do końca, lecz jeżeli masz w domu coś czarnego jesiennego starego co jeszcze da się ubrac, to bym wybrała brąz dla odmiany i czasem wyszła w nowej a raz starej w zależności do czego będzie pasować.

Gość Sylwia esssssssss
brązowa, rupinka a jakiej one są firmy? bo strasznie mi się spodobały

Fajnym połączeniem są kurtki ze skórzanymi rękawami. np. coś takiego http://szafa.pl/c7339959-plaszczyk-z-futra-i-skorzane-rekawy.html A co do koloru to myślę, że czerń wiedzie prym na pokazach mody szczególnie na jesień i zimę. jeśli nie masz odwagi na fiolet albo zieleń to zawsze możesz kupić rękawiczki lub szal w tym kolorze. życzę udanych łowów :)

Gość rupinka
Witam :) Miło zobaczyć odpowiedzi, bo wyglądało na to, że jednak nikt się nie odezwie :) Można je zakupić na allegro, choćby tutaj: http://moda.allegro.pl/listing/user.php?us_id=16399784 Widziałam również dzisiaj coś podobnego w Reserved za 199 zł, ale były niesamowicie wymięte, a ja nie znoszę kupować takich kurtek. Ale mierzyłam i zdecydowanie lepiej wyglądam w brązowej, także na nią się zdecyduję. Pozdrawiam :)

Gość ociekający_ptyś
jaki kolor włosów masz i karnację? pod to też bym patrzyła ;)

Gość rupinka
Włosy ciemno brązowe, a co do karnacji to jestem bardzo jasna, żeby nie powiedzieć blada :P i czerwone poliki w chłodniejsze dni ;) właśnie jedna z koleżanek doradzała mi, że dla mojej buzi lepsze będą brązy. Nie mam nic do czarnego, bo chodzę w takiej marynarce czy swetrze, ale dzisiaj jak mierzyłam coś takiego czarnego w Reserved to faktycznie nie wyglądało za ciekawie. Ale praktyczność czarnej kurtki jest tu mocnym argumentem.

Gość brazy odradzam
koszmarnie postarzaja i daja taki nieswiezy odcien twarzy