Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Igyy

Problemy ze skórą twarzy

Polecane posty

Gość Igyy

W gimnazjum miałam straszny problem z trądzikiem, ale udało mi się go w miarę zaleczyć. Teraz chodzę do szkoły średniej i zostały mi takie jakby blizny, troche trądziku zostało, ogólnie moja skóra nie wygląda ładnie ;/ Znacie jakieś sposoby (maseczki kremy na trądzik) żeby twarz była promienista, gładka i ładna?

Gość Elen111
ja bym radziła wizytę u kosmetyczki, może kwasy?

Gość krakers_88
jest tu ktoś ? pyt. mam?

Gość Pies ogrodnika :)
Jestem :)

Gość Dozorczyni kafetełe
pytaj :P

Gość upser
polecam mikrodermabrazję :)

Gość kjhlkhhlkihi
ja prawie 1,5 roku chodzilam na lasery prywatnie, kazdy kosztowal mnie 150 zl buzia cud miod po tym, mialam czasem 2xmiesiacu a czasem 1 raz w miesiacu. teraz wyjechalam i od 3 miesiecy nie mam kontaktu z moim dermatologiem. po tym wszystkim polecila mi krem ELICINA albo tansza wersja NO SCAR. jeszcze nie wiem jak dzialaja bo chce kupic ta elicine drozsza ale czytalam ze bardzso dobre, jesli cie stac to idz do dermatologa, ale dowiedz sie by byl dobry. ja nie zaluje, ale mialam leki i rozne papki na twarz w trakcie kuracji. 3mam kciuki

Gość kjhlkhhlkihi
aha i dermatolog mi powiedziala ze kiedys miala pacjentke po mikrodermabrazjach i niestety musiala jej twarz ratowac bo to zabieg zbyt inwazyjny.... ja bym nie ryzykowala

Gość krakers_88
a dlaczego na pupie pryszcze wyskakują, jak z nimi walczyć? na solarium z gołą dupą żeby wysuszyć skórę? to jest zagwostka. chuj z twarzą, ale dupę mam całkiem niewyjściową :(

Gość kjhlkhhlkihi
mnie sie wydaje ze to od tarcia spodni o tylek (zazwyczaj obcisle jeansy) bo ja sama noszse stringi i tez czasem mam z tym problem, kiedys mialam wiecej teraz mniej. ja ogolnie biore na wacik spirytusu salicylowego i tak przemywam to miejsce gdzie jest pryszczyk:) zawsze chociaz troszke pomoze

Gość HJOASDJHOIHDUEHF
z tego co wiem to pryszcze na tyłku są od niezdrowej diety, albo robali.

Gość koszmar_twego_lajfu
tak robali? całe życie zatem wśród robali. dziwna teoria. może dieta.

Gość harry portfel __
noo łod robali tyż mogą być.

Gość koszmar_twego_lajfu
pierdol pierdol

ja też kiedyś miałam trądzik - chodziłam do dermatologa, ale takie wizyty były mega drogie! więc zrezygnowałam i spróbowałam mydła Wardi Schan (czy jakoś tak) na trądzik i zaskórniki. Mydło kosztowało ok. 40 zł, ale naprawdę warto. Najszybciej dostaniesz je w mydlarni u Franciszka. Mają też sklep internetowy.

Gość puryneek
myślę że najnowsza nagroda w Nivea Mężczyzna Marzeń może was zachęcić do wzięcia udziału w tym konkursie - jest nią wyjazd do SPA dla dwojga na 5 dni ;> Walczcie, jest o co! Oprócz tego nadal czekają iPady iPody, aparaty i duże zestawy kosmetyków

Mój sposób na pojedyńcze wypryski to pasta cynkowa. Świetnie radzi sobie z niedoskonałościami. Podkreślam pasta, nie maść! OCM to moja ukochana metoda oczyszczania makijaży ze wszelkiego sebum czy makijażu. Już nie potrafię bez tego żyć. Od kiedy używam OCM nie mam nawet jednej krostki podczas trudnych dni. Polecam. Jeśli już się maluję to używam tylko kosmetyków mineralnych. Nie zatykają porów i skóra może oddychać.