Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie o kuriera

Kurier - duży sprzet AGD

Polecane posty

Gość Pytanie o kuriera

Witam, Chciałabym wysłać kurierem używaną pralkę mojej znajomej, jako że ja kupiłam sobie nową a jej się właśnie zepsuła. Znajoma mieszka 200 km ode mnie. Weszłam na stronę internetową porównującą ceny, na której aby uzyskać wiarygodną cenę należy wpisać wagę paczki. 1. Czy ktoś wie ile taka pralka może ważyć (50 kg??) 2. Czy ktoś wysyłał za pomocą kuriera sprzęt agd i czy kurier sam znosi poczakę powiedzmy 70 kg po schodach np z 2 piętra, czy tez trzeba samemu znieść. http://www.kurierem.pl/ Bede wdzieczna za wszelkie odpowiedzi.

Gość Pytanie o kuriera
.

Gość pytankotakiemam
a w necie to nie ma danych technicznych pralek, co? :P PS kurier Ci zniesie towar po schodach jak mu dasz na pół litra

Gość nie wnosi a pralki mają
różną wagę. kurier to nie tragarz.

Gość nie wnosi a pralki mają
jak pralka waży 70kg to nawet za dwa litry nie zaniesie bo to fizycznie niewykonalne aby jedna osoba wyniosła pralkę.

Gość Pytanie o kuriera
Dzieki wielkie. To moze jak mu pomoge to razem bysmy zniesli.... :) Wiem ze moze pytanie bylo banalne, ale ja wlasnie wrocilam do kraju bo mi Tato zachorowal i jeszcze nie bardzo sie orientuje jak i co moge pozalatwiac.

Gość Pytanie o kuriera
w pralkę to właściwie można by stoczyć po schodach albo wywalić przez okno na trawnik, i tak jest stara :)