Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kahnkjscbsa

ona 20, on 50?

Polecane posty

Gość jestem sobie taka jedna
dla mnie to zalosne... To Ty jestes zalosna, albo nie wiesz co to milosc:) Szkoda mi Ciebie:) Wspolczuje Tobie i Twojemu 30-latkowi:)

Gość dla mnie to załosnie
dobra dziadki pocieszajcie sie dalej w swoim gronie, w koncu jakos trzeba :D w realu troche glupio bo trzymacie fason i podrygujecie ostatkami sil w internecie mozna podbudowac wzajemnie swoje ego :D

Oj:) Widze, ze skonczyly Ci sie zalosne teksty i sie wycofujesz;)

nic mi sie nie skonczylo ;D ale smierdzi starymi ludzmi wybacz:D nie gustuje w takim towarzystwie ;D

a ty idz lepiej sprawdz czy ten twoj jeszcze oddycha ;)

kahnkjscbsa!!!! Gdzie jestes jedyna normalna osobo tutaj?! Kim jestes? Tez masz starszgo/mlodszego partnera?

Gość kahnkjscbsa
ja tylko opisuje przyklad kolezanki bo sama nie wiedzialam co mam myslec o takim zwiazku

Oddycha;) I wlasnie szykuje romantyczna kolacje, a pozniej bedzie...goraca noc;) Musze siedziec w studio, bo ma dlamnie jakas niespodzianke;):)

Gość kahnkjscbsa
nie moge pisac wybacz !! stanało mu , reanimuje go metoda kutas- usta !!zdzwoncie po karetke

Nie martw sie o kolezanke:) Pomysl co bys zrobila gdybys Ty zakochala sie w starszym facecie i swietnie sie z nim dogadywala;)

nie pisz o waszym seksie, bo mnie na wymioty bierze ;):D

Gość hmnnn mn mm
DO kahnka costam...owszem obsluga osoby olbloznie chorej (ze starosci) nie jest niczym uwlaczajacym ale jednoczesnie nie jest tez raczej emanacja romanycznej milosci do partnera i kochanka szczytowa forma mozliwosci intelektualnych czlowieka przypada na okres ok 30 (jezeli chodzi o zdolnosci do nauk scislych np matematyczne to jest to wiek jeszcze wsczesniejszy ok 23 roku zycia). podobnie rzecz ma sie z jedrnoscia i uroda -przezywa ona swoj rozkwit a nastepnie weidnie, kolo 40 jest jeszcze zachwycajaca ale w 50 roku zycia mozna dostrzec jedynie jej slady. Sorry ale kijem rzeki sie nie zawroci a mezczyzna ktory zdmuchnal 50 swieczek znajduje sie juz na rowni pochylej prowadzocej w szybkim tempie do starczego otepienia i wlasciwych jesieni zycia chorob. Jedyne co moze zrobic to przyjac ten fakt z godnoscia (zamiast wdawac sie w romanse z kobietami w wieku jego wnukow)

Gość kahnkjscbsa
podszywaczowi dziekuje za dobry zart nieraz mozna sie z was posmiac wiesz tu chodzi ze miala troche przykre przezycia i nie chcialabym zeby sie znowu spazyla a jako kolezanka chyba cos powinnam zrobic chociaz sadze ze powinnam sie nie udzielac

Najpierw zjemy kolacje-bedziemy sie karmic ustami, wipijemy winko, pozniej pojdziemy do sypialni, rozbiore go-on mnie, bedziemy sie dlugo i namietnie calowac, bede go gladzila po calym ciele, a po tym... Mrrr...;)

hejj ? chyba o czyms zapomnialas? :D o niebieskiej tabletce przeciez bez tego ani rusz ;D skoro tak sie chwalisz to na łozu smierci tez mu obcia... ?:D po smierci moze tez ?:D w koncu to prawdziwa milosc ! bez granic ❤️ najlepiej go skremuj ;D taki 100 letni neiboszczyk to dopiero ma doswiadczenie co ?? :D 100 letnie !bedziesz miec orgazm za orgazmem :D

No wiesz-kazdy jest inny;) Moj akurat jest dla mnie idealem:)

Nie potrzebuje niebieskiej tabletki;)

Gość do jestem sobie taka jedna
jak ci lize to wyciaga sztuczna szczeke ?:)

A wiesz co to znaczy "skremowac"?

Gość Typowy
Pewnie wsadza jej laskę.

a ty juz wyguuglalas ?:D

Nie wyciaga bo uzywa kremu Corega;) Na glupie pytanie-glupia odpowiedz;)

hahaha dobre :D:D dzisiaj patrz dobrze co ci wsadza :D

Gość hmnnn mn mm
Mozecie sie oszukiwac, ale istnieje cos takiego jak naturalna kolej rzeczy. Najpierw jestesmy mlodzi do 35, pozniej w sile wieku ok 40 - 45 roku zycia a pozniej starosc puka do naszych drzwi a wraz z nia zniedoleznienie, pogorszenie pamieci i zdolnosci poznawczuch oraz utrata sprawnosci i urody. Ten proces jest nieuchronny i bardzo egalitarny dlatego daleko lepiej przechodzic przez wszustkie te etapy z czlowiekiem nalezacym do naszej generacji (ona zrozumie bo zna twemat z autopsji) niz z osoba z innej zupelnei bajki. Pewnie ze doraznie moze byc fajnie i z duzo mlodszym/ starszym partnerem ale rzeczywistosc jest bezlitosna i skrupulatnie werysikuje idealistyczne mrzonki poprzez mityczna "proze zycia"

Gość ghghghg78
mój facet miał tylko 30 lat, a jak pierwszy raz bylismy na imprezie z jego znajomymi, to się podśmiewali z niego i robili złosliwe uwagi, zeby mi sprawdził dowód[miałam 28, ale wygladam młodo]. a teraz mam męża zaledwie 15 lat starszego i uwagi o córci i tatusiu sa na porządku dziennym i to nie zawsze złosliwe i celowe. czasami sie zdarza, że ktoś w dobrej wierze ktoś tak palnie. no a 50 latek w Polsce, to w 90% przypadków już dziad, a 20 latka to dzieciak, więc sam/a sobie odpowiedz jak to wygląda..

Tak jak napisalas: w 90%;)

Tak jak napisalas: w 90%;) Moj zalicza sie do tych 10%:)

Gość kahnkjscbsa
czyli wyglada to bardzo dobrze i jest super:P

Misiek wola mnie na kolacyjke;) Ide do niego;) Pa pa zgryzliwe stare panny;)