Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kahnkjscbsa

ona 20, on 50?

Polecane posty

Gość laska jest z nim dla kasy
starszy już ustawiony finansowo a ona młoda życie przed sobą

Gość krisss
nie, ja tak nie sadze

Gość kahnkjscbsa
simaa to przedstaw mi ta negatywna strone

Gość kahnkjscbsa
a ktos kto ma corke w wieku 20 lat jak by zareagowal slyszac od corki mamo tato moj chlopak ma 50 lat?

Gość krisss
na pewno zdziwienie

Gość kahnkjscbsa
wlasnie obawiam sie ze jej rodzice zareaguja troche gorzej niz tylko zdziwieniem

Gość krisss
no coz, trudno, jest dorosla

Gość dla mnie to załosnie
wyglada:D od razu wiadomo ze stary dziad leci na mlode cialko a mlodka na kase albo czeka na spadek :D

Gość kahnkjscbsa
no tak sama wybrala. Ale sadze ze to byl dobry wybor z jej strony mimo tej roznicy wieku a nawet jezeli wszystko sie rozpadnie za pare lat to napewno zostana przyjemne wspomnienia

Gość kahnkjscbsa
a przeczytales wszystkie wypowiedzi na ten temat czy przeczytales temat i swiecisz madroscia?

Gość krisss
oczywiscie, przeciez ma dopiero 20 lat i do 25-27 moze sobie robic co chce

negatywna strona? logiczne...dziewczyna sie chce zakrecic dobrze-albo on sie chce pokazac ze go na mlode cialo stac. ot zycie. z niby zwiazku..robi sie uklad. KASA...

Gość krisss
simaa - ale to nie jest negatywna strona, to jest rowniez pozytywna strona

Gość kahnkjscbsa
No tak ale to nie jest układ bo jak narazie to on jej nic nie dal takiego co by mozna powiedziec ze dla kasy z nim jest nie mieszkaja razem i ona nie wymaga od niego zeby jej dawal prezenty

krisss wezmy po uwage ze mezczyzna sie bedzie starzec ..no wiadomo ona mlodsza o 30 lat przy duzej dozie szczescia-nie zmaniruje sie -szukajac mlodszego-to jw pisalam pozytywna strona(ba! szczescie) ale UKLAD? ok....niech podp[isza intercyze zanim zwiazek stanie sie statusem cywilnym.

kasa prezenty czemu nie? 21 wiek ludzie mamy....to nie renesans czy sredniowiecze-to jest forma adoracji i wyroznienia ze akurat ta kobiete chce u boku...(nie tlumaczac tego opatrznie) gorzej...mowie gorzej kiedy tylko finansowa strona ja rajcuje...o tym mowie.

Gość kahnkjscbsa
ale intercyza tez wszystkiego nie zalatwia nie sadzisz. BBo obecnie zyc moze za jego kase a jak sie dorobi to odejdzie

Gość STRASZNE
stary rupieć rzuca sie na młodą a ta w 7 niebie że dziadek ma ochotę ją przelecieć. FUJ! Dwójka popapranców.

Gość kahnkjscbsa
No cóż średniowiecze właśnie głwnie na tym polkegało zeby dać prezent ubogiej dziewczynie zeby szła z kimś do łożka a to własnie ten 21 wiek wprowiadził takie a nie inne ograniczenia

Gość STRASZNE
kris, a ty nie masz przypadkiem 46 lat że bronisz takich chorych związków?

Gość krisss
simaa- roznica miedzy nami polega na tym, ze ja kazdy zwiazek uwazam za uklad i nie ma nic dziwnego w tym, kiedy kobieta wybiera faceta z kasa, a facet kobiete atrakcyjna, czesc ludzi ocenia to negatywnie, ale jest to dla mnie calkowicie niezrozumiale

Gość krisss
nie, ja mam 24 lata

do rzeczy partner ustawiony finansowo czesto potrzebuje zwyklej partnerki........ to tez raczej znaczy ze i wiekiem on sie wyroznia. taka dziewczyna zwyklymi gestami..umie okazac wiecej uczucia anizeli finansowymi niespodziankami. on moze umie a moze nie......nie chce robic filozoficznej rozprawy nad tym.-dodam juz na koniec ze najg co moze byc to schematy. jak dla mnie taki zwiazek ok........niestety latwo nie bedzie...ale o to chodzi-im bardziej ludzie sie szanuja i kochaja tym bardziej przeciwnosci losu umia ogarnac.

krisss i dobrze ze tak myslisz-a co kiedy zabraknie kasy i uroda przeminie hm? o tym pisze. ...nie tyl zew walorach

Gość kahnkjscbsa
żeby to była pedofilia trzeba uprawiac seks z nieletnia a nekro filia jest wtedy gdy ktos niezyje a o ile mi wiadomo to dosc aktywny facet i jeszcze oddycha

Gość krisss
simaa - no coz, nie wiem, ale nie oszukujmy sie, ze zwiazkow opartych wylacznie na samych uczuciach jest tak naprawde niewiele, zazwyczaj wiazemy sie po cos, z jakiegos powodu

Gość dla mnie to załosnie
mówcie co chcecie ale nie wyobrazam sobe zeby ktorakolwiek z moich kolezanek przyszla na impreze z 50 letnim dziadkiem :D

Gość kahnkjscbsa
po prostu widze ze sie swietnie dogaduja ona przez dlugi czas nie mogla nawiazac kontaktu z nikim byla totalnie wyizolowana a on sprawil ze jednak zaczela zyc. Ich znajomosc zaczela sie w necie i nie wiedzieli ile maja lat dowiedzieli sie na pierwszym spotkaniu

Gość krisss
zycie to nie tylko imprezy, na ktore zreszta moze chodzic sama, bo jakos watpie, zeby jemu chcialo sie bawic z takimi mlodymi