Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kahnkjscbsa

ona 20, on 50?

Polecane posty

Gość jestem sobie taka jedna
Taki facet potrafi zaopiekowac sie kobieta. Potrafi doradzic-chociazby w sprawie studiow:) Zadba, pielegnuje w chorobie. I tacy panowie nie sa starymi zgredami w kapciach i z piwem:D No a w lozku... DYNAMIT!!!!;)

Gość dla mnie to załosnie
dynamit :D hahah to może być z 30 - 35 latkiem ;)

Gość krisss
no mozliwe, nie wiem

Gość krisss
chociaz czy taki Clooney ma niska samoocene? hmm, nie wiem, nie wiem, ale cholera ich wszystkich wie

Nie wyobrazasz sobie co on potrafi zrobic z taka mloda kobieta:) Ci Twoi 30-latkowie nie dorastaja mu do piet;)

strasznie duzy procent facetow w okolicach 50 popada w alkholizm strasznie duzy jest tez odstek samobójstw kobiety to sobie poplacza do poduszki, ponarzekaja z kolezankami pojdą na dzialke i do kosciola a faceci popadaja w depresje i vódke🖐️

co ty mozesz wiedziec skoro zaspokoaja cie tylko ten twoj dziadek ;D 30 latkowie sa najlepsi, czuli, potrafiacy rozmawiac, rozbudzic mnie do czerwonosci, umiejetnie poprwadzic gre wstepna , godzinami niesadze ze 30 latek nie umie tego co umie 50 ;) tylko jeszcez cialo jest lepsze swieze i co najwazniejsze nie czje sie jakbym sypiala z wlasnym dziadkiem :D

Wcale nie ma jaj do kolan i jakichs kompleksow czy cos. Dba o siebie wiec wie, ze wyglada bardzo dobrze-ale nie chwali sie tym czy cos:) Raczej moj wyglad jest taki... Ale jemu sie podobam:) Wkurza mnie jak inne kobiety sie do niego lasza-jestem strasznie zazdrosna:p

Nie odczuwam tej roznicy wieku... Uwierz, ze w TYCH sprawach doswiadczenie sie przydaje;)

ale tafilam w sedno bo autor sie gdzies ulotnil :D

30latek ma wystrczajace doswiadczenie, uwierz ;)

Gość kahnkjscbsa
może sam pomysl o samobojstwie bo jak bedziesz w jego wieku z takim podejsciem do zycia do niczego nie bedziesz sie nadawal a pierwsza lepsza wymieni cie na lepszy model w wieku lat 30

nie jestes zbyt atrakcyjna wiec tylko 50 ci pozostal a ze polecial na twoje mlode cialo ci to nie przeszkadza ?:D jo ak czujesz sie z mysla ze za jakies 10-15 lat bedziesz go podmywac ?:D

Tobie dobrze z 30-latkiem, mi dobrze z 48-latkiem;) Pewnie gdybym tak zakochala sie w 30-latku to mowilaby, ze jest najlepszy:) Dla mnie moj Misiu jest NAJCUDOWNIEJSZY!!!!!! I juz:)

kahnkjscbsa dziadku załoz okulary i naucz sie czytac ze zrozumieniem :D

Gość kahnkjscbsa
co do trafiania w sedno nie mam 50 lat i nie jestem facetem

To, ze ja jestem dla siebie surowa nie oznacza, ze jest tak zle;) Mlodsi tez sie mna interesuja;) Wiem, ze jest mozliwos, ze za kilka lat to ja bede musial sie o niego zatroszczyc:) I bede sie nim opiekowala gdy tylko bedzie tego potrzebowal-kocham go i nie bedzie to dla mnie klopot. Tez niedawno bylam powaznie chora, nie wiedzialam czy z tego wyjde-ale on mnie wspieral i opiekowal sie:)

Gość kahnkjscbsa
dobra bo widze ze nikt madry juz nie zostal w tej dyskusji a czytac ty musisz sie nauczyc bo chyba nie ogarniasz

Wypraszam sobie! Nie jestem glupia;) Chetnie odpowiem na pytania dotyczace takiego zwiazku:)

;D pozyjemy zobaczymy , chyba nie masz pojecia co tzn 24 h opieka nad starszym czlowiekiem moge ci tylko wspolczuc takiego "partnera ";)

Gość ramatuelle
jak ma kase to moze rwac laski jak podpaski

Nie dziekuje:) Wspolczucia nie potrzebuje;) Moge sie nim opiekowac nawet "25h" na dobe:p

punkt pierwszy: masuje mu zmarszczki na jego penisie, moszne nakladam na 5 sloików :)

Spadaj podszywie, bos marny!;)

Gość hmnnn mn mm
30 latek to sam miod, 40 latek moze byc jeszcze (fizycznie)atrakcyjny dla mlodej dziweczyny ale to juz ostatnie podrygi zdychajacej ostrygi ot kwestia paru lat po uplywie ktorych zdziadzieje, 50 latek seksyalnie interesujacym dla 20? Jesli ma wybitny umysl (slawny pisarz, czy naukowiec) i/ lub gruby portfel to moze zauroczyc ALE z pewnoscia nie powirzchownosica a prestizem spolecznym i wyjatkowoscia tak czy siak 20, ktora sie z nim zwiaze za dekade zostanie z reka w nocniku (tzn ze starym dziadkiem) a potem bedzie juz tylko gorzej (no chyba, ze partner bedzie tak uprzejmy ze kopnie w kalendarz zanim zacznie wymagac stalej opieki a demencja stracza pozbawi go wladz um,yslowych i zostawi malzonce pokazny spadekj) TAKIE SA FAKTY, STAROSC JEST UPOKARZAJAC - TO NIE SZCZYT NASZYCH MOZLIWOSCI INTELEKTUALNYCH I URODY ALE ICH SCHYLEK NIESTETY NIE MA SIE CO CZAROWAC A 50 TO JEJ PROG

wspólczuje ci bo nie wiesz co mówisz ;D po miesiacu bedziesz miala serdecznie dosc staruszka z alzhamierem wszeszacego na ciebie i srajacego pod siebie

Moj Skarb jest artysta-muzyk:) Wlasnie to nas do siebie zblizylo:)

On sie bardzo dobrze trzyma:) Zreszta jego tato i mama takze;) Jak ich zobaczyla to bez porownania z moimi dziadkami:p

Gość kahnkjscbsa
jestem sobie.. to akurat nie do ciebie bylo Ja wiem co oznacza opoeka 24 godziny na dobe nad chorym czlowiekiem i nie widze w tym nic urongajacego mojej godnosci

chyba ciebie ;D on polecial wyłacznie na twoja mlodosc ;)