Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PatiMARINKA28L

Wygląd a uczucie i miłość...

Polecane posty

Gość PatiMARINKA28L

Zapamietajcie prawiczki dla kobiety jest ważny wyglad nawet kasa nie jest tak ważna sama moge zarobić. Myślicie ładna dziewczna pocałuje potwora z ryjem jak knur nie ma szans.Powiem wam wiecej nie podchodzcie do ładnych kobiet bo już na starcie nie macie szans tyko sie skompromitujecie i tyle.Nie marzcie sobie o miłości od pierszego wejszenia w co? W szpetne gówno nie ma bajki takie rzeczy nie istnieją. pzdr brzydale.

Gość PatiMARINKA28L
:)

Gość Gardner
Modlę się, żeby tylko nie trafić na taką kobietę jak Ty:)

autorka poczuła się lepiej , bo nie znosi brzydali , którzy do niej podchodzą - nie wierzy też w miłość od 1-szego patrzenia , w co ja akurat wierzę - wierzę też , ze takie zdanie o brzydalach jak ma ona , ma większość kobiet , tylko ze swojej "ukrytej dobroci" go nie wyrażają ...:classic_cool:

Gość PatiMARINKA28L

to nie zawsze tak jest, czasem ta piękna kobieta może okazać się matką Teresą, a jak facet będzie się starał to ona się nad nim zlituje ;)

Gość Gardner
Mi nie chodziło o jej opinie... raczej o sposób jej wyrażenie - prostota w języku i jad.

Gość PatiMARINKA28L

Gość jest tylko tak
wygląd+kasa=miłość kobiety

Mi nie chodziło o jej opinie... raczej o sposób jej wyrażenie - prostota w języku i jad. widocznie ma taki moment , że najbardziej pasuje jej taki sposób - nie zawsze jesteśmy i będziemy ą i ę , ułożeni i grzeczni - może chce przystojniaka a podchodzą inni i się wkur*** :classic_cool:

Gość PatiMARINKA28L
zaiskrzyć może tyko w takim zestawieniu ładna/przeciętna + przeciętny/ładny brzdal+przeciętna=rzadko spotykane. liczy sie to coś ktoś powie a ja mówie brzydale nie mają tego czegoś.;)

Gość PatiMARINKA28L
Życie to nie bajka jak pocałujesz knura (oczywiści jeśli wsześniej nie dasz pawia)to nie zmieni sie w królewicza takie uczucie wzgledem szpetnego nieistnieje taka jest realna prawda.

Gość PatiMARINKA28L

Gość Edddy
Niektóre prawiki są przystojne.

Gość PatiMARINKA28L
źle troche napisałam nie prawiki tyko brzydale ale wiekszość brzydali jest prawikami .Prawikiem może być też facet ladny w to niewątpie.Lecz stwierdzam fakt że ładna kobieta nie zakocha sie w brzydalu skoro leci na nią tylu innych nawet nie ładnych a przeciętnych.Nie byłabym w stanie obdażyć uczuciem szpetnego a co dopiero całować i okazywać mu czułości.Uklad brzydki +ładna może być tyko w tedy gdy ma koleś kase ale na to idą tyko dzi.wki

Gość PatiMARINKA28L

Gość .TTT
właśnie, że laski nie patrzą na wygląd facetów. Znam jednego takiego brzydala, co jest do tego szowinistą i traktuje laski jak gówno, a one latają za nim jakby był ideałem. Do tego lubi się chwalić kogo zaliczył :/. Co widzicie w takich jełopach?!

Gość .TTT
do tego miał najładniejszą dziewczynę w szkole, która bardzo dobrze się uczyła, a on opowiadał jak ją zaliczał w lesie. Przy niej. I ona spokojna, ułożona, do kościoła latała.. pozwalała mu na to. A teraz ma laskę, którą bije i się chwali tym.

Gość PatiMARINKA28L
właśnie są laski(dupodajki) i kobiety(normalne lubią zabawe ale nie zbyle kim i bez przesady).

jest jeszcze układ piękna + sredni (z kasą lub bez) lub przystojny (z kasą lub bez) + średnia

Gość PatiMARINKA28L
powiew wam bo jestem kobietą.Niektóre kobiety są bardzo łatwe do zbajerowania nawet ładne a dlaczego jest wiele przyczn ale główna to podatność na manipulacje i nieumiejetność odmowy dlatego nastokatki nawet ładne daja dupy oprychą żeby zostać zauważone i docenione w psełdo środowisku.Jak facet zauważy że ma docznienia z taka kobietą to to może wykorzystć.Najzabawniejsze jest to że ta "laska" nawet sprawy z tego sobie niezdaje.:)

Gość PatiMARINKA28L

Gość anyeeuw
mylisz sie... ja sie zakochiwalam i zakochuje w tzw potworach z wygladu.

Gość PatiMARINKA28L

piękne kobiety nie są łatwe do zbajerowania , bo mogą mieć facetów na pęczki i nie dają byle komu..... co innego srednie i brzydkie :classic_cool:

Gość PatiMARINKA28L
piekne "laski"* są piękne kobiety masz racje że nie są łatwe do zbajerowania w szególności przez szpetnych brzydali to niemożliwe nikt nie chce sie przyznać ale taka jest prawda światem nie rządzą jakieś wniosłe idee.

Gość PatiMARINKA28L
Miłość jak z pieknej i besti nie istnieje jak widze brzydala to jedynym uczuciem jakie odczuwam to wstręt a czasami żal.