Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PatiMARINKA28L

Wygląd a uczucie i miłość...

Polecane posty

Gość PatiMARINKA28L
:)

światem nie rządzą jakieś wniosłe idee. oj ...nie stwierdzałbym tego na pewno - ale jak wolisz ich nie mieć , to wcale nie musisz :classic_cool: migotka wszystko jest ważne (we własnych normach) :classic_cool:

Miłość jak z pieknej i besti nie istnieje jak widze brzydala to jedynym uczuciem jakie odczuwam to wstręt a czasami żal. to raczej litość lub cwaniactwo (kasa) niż miłość :classic_cool:

Gość takasobiejestembabka
No nie jest tak do końca ;) moja koleżanka - ślicznota jakich mało - związała się z "brzydalem" :) wychodził to u niej... Z rok się starał no i masz :) Poza tym każdy ma swój gust, kanon piękna... Nie dla wszystkich jeden typ facetów jest PRZYSTOJNY... :) są gusta, guściki.. Poza tym facet może nie być super przystojny na twarzy,ale mieć piękne ciało (i odwrotnie). Nie da się generalizować w tej kwestii :D

Gość ehkila
to matki i babcie -pierdolone gówna wpajaja córkom i wnuczkom ulełgosc, uczuciowosc , delikatnosc , wrazliwosc- zamista asertywnosc i odwage

a ja uwazam ze istnieje cos takiego, i mam gdzies co o tym myslicie każdy potwór znajdzie sobie worek amatór? :classic_cool:

Gość PatiMARINKA28L

Gość PatiMARINKA28L
która z was naprawde zwróci uwage na brzydkiego idzie ulicą zagaduje do ładnej ok ale tak naprawde ona/ja skreślam go już na początku nie ma mowy o miłości od pierwszego spojrzenia nie ma takiej opcji to niemożliwe....

a nawet kilka co Ty nie powiesz? to co z tymi potworami , ze nie mają nawet brzydkiej? :classic_cool:

PatiMARINKA28L one w tej chwili tak piszą , bo szukają ujścia uczuć - gdy już je zaspokoją , to wtedy zaczną patrzeć inaczej 💤

powiem ze nie maja czegos w sobie? boszz... tak - nie mają wyglądu , kasy , a inteligencja nawet jak jest wielka - nie wystarcza :classic_cool:

Gość PatiMARINKA28L
Dla mnie zawsze brzydki facet jest gorszy nie wiem dla czego ale tak mam.Nie wyobrażam sobie długich pocałunków i namiętnego seksu.Dla mnie są obrzydliwi.

Gość PatiMARINKA28L

bo wyglad, kasa , intelignecja to nie znaczy 'miec cos w sobie'? poza tym zeby to cos odebrac tez trzeba miec cos, a wcale nie tak wielu ludzi to ma,a juz na pewno nie te androginalne zombie ktore sa produkowane przez media. ale ja to wiem - chodzi jednak o realna postawę mas wobec jednostek - a to wygląda , jak wyglada...:classic_cool:

Gość PatiMARINKA28L
czuje hipokryzje.Wyjdzcie na świat i popatrzcie mówicie barbi świat ja właśnie patrze realnie ładna nie zakocha sie w szpetny nie ma takiej bajki.

revolver - 'szukajcie a znajdziecie.' czasem gdy się szuka , nic się nie znajdzie - gdy przestanie się szukać , przeznaczenie znajduje...

Gość PatiMARINKA28L