Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanko..takie.mam

Czy któras z was umówilaby sie z nizszym od siebie facetem ?

Polecane posty

Wilku - Nie celuję, mam jedną która ma 165 i starczy. Nie rozmawiamy o mnie. Nie rozmawiamy o laskach 175+. Gadka jest o tym, czy są babki, które spotykałyby się z niższym typem. Czyli target jest od 150 do 200 czyli tyle, ile mają kolesie.

Gość Zuzanna amelia & 17
16:16 [zgłoś do usunięcia] frodo the niziołek Gadka jest o tym, czy są babki, które spotykałyby się z niższym typem. ­ Sa

Nikt z kolegów poniżej 175 mi się nie skarżył. I na kafe pisze wielu facetów niskich a tylko 2 czy 3 marudzi. Więc problem jest w Twojej głowie, ewentualnie w głowie lasek które uważają, że głupio być wyższą od faceta. ­ No i jak od 150 zaczynasz to dojedź do 230cm, bo nie wiem gdzie Ty tych 150cm facetów widziałeś bo ja nigdy (karłów nie licze bo to inna bajka)

Gość Zuzanna amelia & 17
KW- IMO

Wilku - Nie skarżył się na co? Kolesi 150 chyba nie znam:( ale już babki 155 i owszem, a taki 150 jest właśnie niższy. I skończ z tym "problemem", ja nie mam problemu, rozmawiamy tylko. Zluzuj poślady:D

Ale to jest dla mnie jak rozmowa o tym, że w Polsce Murzyni dyskryminują Azjatki jeśli chodzi o randkowanie. Nie znasz faceta 150cm a martwisz się o to, że laska 175 nie chciała by z nim być. Urocze.

Gość Livia_85
Wkurzyłabym się, że kłamie i nie wiedziałabym co zrobić w takiej sytuacji. Jakbym spytała go dlaczego ściemniał co do wzrostu, pewnie by się ze mną zaczął wykłócać i dalej utrzymywałby, że ma 178 cm. Niestety faceci lubią zawyżać swój wzrost. Z drugiej strony pewnie bał się, że jak napisze 170 cm to żadna się z nim nie umówi, bo choć wcale nie wygląda to najgorzej i wielu facetów ma taki wzrost, to już nie brzmi tak dobrze. Zależy ile Ty masz wzrostu. Jeśli masz więcej to rozumiem, że przeszkadza Ci ta różnica, mi by przeszkadzała jako dziewczynie i dziwię się też jemu, że chciał się umawiać, wiedząc że dziewczyna jest od niego wyższa. Jednak jeżeli masz max. 170 cm, a chłopak jest fajny, to może warto dać mu szansę, a jakoś tam kiedyś przy okazji można coś wspomnieć o tym wzroście. ;)

Dopisz, że jestem głupia, masz w tym wprawę. Tłumacz to jak chcesz, nie znam takiego przypadku a zastanawiać się jak 100 różnych kobiet o 185cm potraktuje faceta 180 jest dla mnie absurdalne. Takich kombinacji można uczynić tysiące.

Gość viola..
jak ktos zaczyna znajomosc od klamstwa to co bedzie pozniej

Wilku, nie bądź złośliwa. Jak ja Ci mówię, że mi chodzi o sytuację niższy-wyższa, a nie jakiś konkretny wzrost, a Ty ciągle gadasz o kolesiach 150 czy dziewczynach 175 to naprawdę się czuje jakbym do ściany gadał. Jak Ci się nie chce zastanawiać, to nie wiem w jakim celu w ogóle dyskutujesz w tym temacie. viola.. - sęk w tym, że jakby zaczął od prawdy to by w ogóle nic nie było, bo laska by go pewnie ciepłym moczem olała. No chyba, że akurat by trafił na Zuze lub Wilka:P Db lece, narka!🖐️

Gość jkjkjkb jbj
Byłabym wściekła, bo nienawidzę niemiłych niespodzianek. miałam już tak że przyszedł facet niższy niż pisał i nic nie powiedziałam na ten temat ale byłam naprawdę zła, bo po prostu spodziewałam się czego innego, pogadaliśmy itd dałam mu szanse ale potem skasowalam jego numer. Autorze, to tak jakbyś obiecywał kobiecie obiad z 3 dań a dostałaby suchy chleb. Strasznie głupie zagranie, i sam na tym stracisz. Wzrost jest ważny i na pewno czułaby się na maksa rozczarowana. Już lepiej zaniżyć swój wzrost niż w druga stronę. chyba że ktoś lubi widzieć jak kobieta patrzy na niego z rozczarowaniem i obrzydzeniem.

Gość viola..
no moze by olala bo jak lubi wyzszych to umawia sie z takimi jacy jej pasuja a jak ktos podal nieprawdziwy wzrost to podal falszywe parametry swojej osoby

Gość tak się zastanawiam...
Ja lubię wyższych ode mnie o min. 10 cm. Na pewno jakby skłamał przez internet, to byłby u mnie skreślony. Co innego, jeżeli poznałabym go w innej sytuacji, wtedy czasem niższy mógłby mnie do siebie przekonać, zdarzyło się, że podobał mi się taki mojego wzrostu, bo łączyły nas zainteresowania. Nie radzę tak oszukiwać.

Gość platyna30
Nigdy bym sie nie umówiła z niższym ode mnie a mam 175 cm : Minimum dla faceta to 185cm

Gość wojtunioo
ja mam 185 ale raczej nie umowilbym sie z laska powyzej 167