Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Macie czerwone kozaki?

Polecane posty

Jakie macie kolory kozaków? W sobotę chciałam sobie kupić kozaczki, kupiłam fioletowe ale bardzo tez mi wpadły w oko czerwone, śliczne były na co dwie "Panie" do mnie że takie kozaki to kurewskie i nie dla porządnej kobiety. Co Wy myślicie o czerwonych kozakach, chyba mineły już czasy gdzie to czerwone kozaki tylko kurwy noszą ?:o Czy naprawdę kobieta która ma czerwone buty jest postrzegana w 21 wieku jak o kurwa? I proszę oszczędzić sobie komentarze typu gruba a kozaki i bla bla bla :D

Gość xxssxxssxx
Mój znajomy z Niemiec powiedział, że Polki ubierają się jak dziwki np. nosząc czerwone buty, ale mentalność mają cnotki-niewydymki. Niemki odwrotnie, ubierają się pożądnie, ale w seksie są bardziej otwarte. Prostytutkę, która przyszła do kogoś, kto mieszka w tym samym bloku co ja, poznałam m.in. po czerwonych butach. 😴

Kupiłabym, ale może nie jebitnie czerwone, tylko takie bardziej stonowane. No i oczywiście bez czubów, łańcuszków i żadnych innych takich udziwnień. :) Masz może linka jak mniej więcej te kozaczki wyglądały? :)

Gość xxssxxssxx
poprawka-porządnie

Kolejna Prawda Kafeterii niestety nie, były czerwone na obcasie wywijane albo za kolano albo przed i z tyłu były wiązane na takie krzyżyki:D faktycznie może trochę kurewskie ale śliczne :D ale cy naprawdę mentalność ludzi jest taka że jak ma czerwone kozaki to zaraz patrzą na nią jak na nie porządną kobietę?

Gość ghghghg78
ciekawych rzeczy sie można dowiedzieć na kafe. sama bym w ogóle nie wpadła na taki pomysł. to jakie buty noszą porządne kobiety? brązowe ortopedyczne od doktora sholla? mam bardzo dużo czerwonych butów, ale akurat kozaki mam aktualnie tylko brąz, granat i czarne. czerwone wyrzuciłam rok temu, bo były wyeksploatowane

kurewskie ? Może ... Ja bym nie kupiła bo dla mnie są po prostu obciachowe biorąc pod uwagę i kolor i opisany fason.

Gość Najwazniejsza na kafe i najmad
ja akurat nie cierpie czerwonych butów, czerwonych kozaczków ani ciuszków w tejrze barwie ale nie obchodzi mnie to co kto nosi. Byle by było aktualnie w modzie to jestem za. Jeśli te czerwone kozaki które tak bardzo ci sie spodobały są na obcasie cienkim, nie na szpilce (metalowej na przykład) i jesli mają okrągły nosek i delikatną platforme to ok. Ale jeśli mają czubek w szpic to dla mnie jest to wiocha totalna i juz dawno takie wyszły z mody

Gość truzkawa 777
nie żartuj? chcesz takie buty? już to widzę, Twoją grubą dupę i te kozaki :D normalnie aż mi humor poprawilaś :D :D :D

masakra te buty.... Kup sobie zwykłe kozaki na obcasie i nie rób wiochy sobie, swojemu mężowi i córce ...

Gość truzkawa 777
te buty z linku to jakaś tandeta. błagam kurwa. nawet w burdelu lepsze noszą. jeszcze czerwone kolor. ja pierdole!!!!

a i wogóle to chyba prostytutki bardziej noszą lakierowaną czerń i panterkę niż czerwone buciory. Czerwone kozaki kojarzą mi się z białymi kozakami - a to już totalna tandeta. Czerwone to mogą być baleriny, sandały ale litości nie kozaki !

DZIEWCZYNY NAPISAŁAM W PIERWSZYM POŚCIE ŻE JA KUPIŁAM FIOLETOWE KOZAKI ALE W OKO MI WPADŁY CZERWONE I WZIEŁAM JE DO REKI NA CO DWIE PANIE WYRAZIŁY SWOJĄ OPNIE. nIE NAPISAŁAM ZE CHCE JE KUPIĆ TYLKO CHODZI I O MENTALNOŚĆ LUDZI, CZY NADAL W 21 WIEKU KOLOR CZERWONY PRZEZ LUDZI JEST POSTRZEGANY JAK KUREWSKI? O TO MI CHODZIŁO:)

NAPISAŁAM TEZ ŻE TO NIE SĄ TE BUTY, PRÓBOWAŁAM W MIARE JAKOS PRZYBLIZYC OBRAZ TAMTYCH, A WY JUZ GŁUPIE KOMENTARZE :-/ PYTANIE BYŁO ZUPEŁNIE INNE WIEC POLECAM CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM A NIE GADANIE NA TEMAT GRUBASA W CZERWONYCH KOZAKACH:d

Gość xcvxxcv
przyznaj się paskudny baleronie, że zazdrościsz szczupłym kobietom które mogą hasać w kozaczkach:classic_cool:

Ma tu któraś do powiedzenia coś w temacie, czy teraz zaczniecie "wszystkie piękne i szczupłe " swoje wywody prowadzić?:D

Gość ja pindole kiwi
czerwone kozaki?ty wiesniara jestes czy co?

Gość bdhjdbjhdd
o jeny, bo Polska to zaścianek Europy, idzie jakaś dziewczyna w mini to zaraz dziwka, idzie ktoś w czerownych butach to albo kurwa albo pedał, tak to już jest w tym naszym kraju :D grunt to się nie przejmować opinią

Gość bdhjdbjhdd
jak tobie się podobają takie buty to sobie je kup, w imię czego masz sobie ich nie kupować?

Gość truzkawa 777
może to zachcianek, ale dla mnie białe kozaczki i czerwone to wiocha. jak czerwone to tylko do pół kostki ale to też jakaś "brudna" czerwień, a białe to mogę conversy założyć i nic więcej.

Gość ja pindole kiwi
a wogole przy otwieraniu linku do tych kozakow alert dla niepelnoletnich sie wlaczyl wiec sa kurewskie

bdhjdbjhdd mi nie o to chodzi że chce je kupic bo ja nie mam obecnie figury do tego typu butów, chodzi mi tak jak napisałam że wystarczy że spojrzysz na czerwone to juz sie ludzią lampka zapala :-/ Nasze społeczeństwo jest bardzo dziwne dla nich wszystko jest białe albo czarne, oczywiste w jedna albo w druga stronę. Spodoba Ci sie coś czerwonego wieś gra i tańczy a do tego jeszcze Cie kurwa okrzykną :D Kolejny przykład :D otyła osoba to juz musi jeść i wpierdalać za 10ciu a nikt nie mysli jakie sa faktyczne przyczyny:D Takie to nasze zacofane społeczeństwo:)

Gość szszszsz987
Mam czerwone kozaki martensa

ja pindole kiwi szukałam czegos na wzór na wyobrażnie, napisałam że tamte sa krótsze mozna je wywinąc przed kolano albo delikatnie za, że wiazanie jest inne że nie ma tam gołej nogi, że przy wiązaniu nie maja tak świecacych tych dziurek na to wiazanie. Nie wiem jak wam opisac tamte buty. W ogóle to juz nie chodzi o te buty tylko o to czy faktycznie nasze społeczeństwo nadal ocenia przez kolory?:o

Gość bdhjdbjhdd
alboe idzie sobie jedna dziewczyna ze starszym facetem tak około 20 lat, a moja koleżanka na to - dla kasy z nim jest :D