Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madmaddie

ciąża możliwa?

Polecane posty

Gość madmaddie

Blagam, pomocy. Moje cykle wynoszą 30-31-32 dni. Ostatni okres miałam 22 sierpnia. 3 września kochałam się z chłopakiem z prezerwatywą. Nie pękła, wszystko było ok. Po zakończeniu stosunku chłopak ściągnął prezerwatywą, ubrał się i jeszcze robił mi palcówkę. Twierdzi, że nie miał nawet pół kropli spermy na ręce. No a przecież nawet jakby miał, to wytarłby ją w ubranie... Wiem (a raczej mam nadzieję), że szansa na to, żebym była w ciąży jest mniejsza niż 1 do 100, ale i tak się boję. Od kilki dni bolą mnie piersi (tak jak na okres), momentami pobolewa podbrzusze, wczoraj miałam wielkie humorki przez cały dzień. Do okresu został ok. tydzień. Robiłam test ciążowy 10 dni po stosunku (wiem, że nawet gdybym była w ciąży, to test by jej nie wykrył). Ale powiedzcie szczerze, obiektywnie - czy mogę być w ciąży? I czy moje "objawy" są przedmiesiączkowe czy to ciąża? Chyba zwariuję ;o

Gość nie to forum
idz na uczuciowy albo rozwodnicey ex cos tam

Wydaje mi się że przesadzasz.I to zdrowo:-/ Martwić się zaczniesz jak będzie ci się spóźniał okres Choć w tej sytuacji wątpię.