Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja porażka

on mnie olewa

Polecane posty

Gość to ja porażka

byłam z nim 8 lat , pisze byłam bo chyba inaczej nie mogę tego postrzegać . Było pięknie , tęsknoty , spotkania , wschód słońca , wakacje wypasione 2 razy w roku ( każde z nas płaciło za siebie) , zdrady udowodnione - z moją koleżanką - , wybaczyłam. Chyba muszę odpuścić ten związek , zawodowo jesteśmy związani wspólnymi interesami , ale , nie mówi mi nic ciepłego , miłego , nie przytula , nie dostrzega mnie , ostatni raz seks w marcu , czyli pół roku temu. Ciągle na jego komórce sms-y , dziś od 7 rano ze cztery tak do godz 12-tej , nie zapytałam kto w niedzielę tak pisze , a sam komórka w spodniach , nawet do łazienki z nią biega ... . Zdradził nie raz , wybaczyłam ale to chyba nie ma sensu ciągnąć dalej , co o tym sadzicie ? Nie mam zwyczaju go sprawdzać ale chyba to zrobię , chociaż to obrzydliwe. Smutno mi ...

za dlugo to trwa, chce mu sie powoli odmiany i sobie uzywa. nad czym ty sie jeszcze zastanawiasz. popros go na spokojna rozmowe i powiedz mu to, co tutaj napisalas. po co udawac ze cos jest ok, jesli juz dawno tak nie jest. rozmowa, rozmowa, rozmowa!