Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Minka32323

Pomóżcie

Polecane posty

Gość Minka32323
Widziałam nieraz faceta z aparatem słuchowym w uchu.To nie jest prowokacja ,ale dylemat dla mnie. Od dzieciństwa mam kompleks na tym punkcie i dlatego się pytam czy napisać mu teraz czy powiedzieć mu na żywo.

Gość Minka32323
Coś Ci się pomyliło. Jestem tu drugi raz na kafe. I nie mam czarnego nicku

Gość to ja na pomarańczowo
powiem Ci, że chyba poczekałabym do spotkania z taką informacją. Oczywiście, że nie masz się czego wstydzić, ale jednak jest to jakaś ułomność, ważna sprawa dla partnera a o ważnych sprawach raczej rozmawia się w 4 oczy. Choćby dlatego, żeby zobaczyć reakcję tej osoby... Na ten moment jesteście tak na prawdę znajomymi, owszem może być zauroczenie, zafascynowanie, ale do związku Wam brakuje trochę, więc nie jest to chyba pilna informacja. Możesz w żartach coś napisać, jeżeli potrafisz i chcesz z tego żartować, ale na poważne powiedz lepiej jak się spotkacie. I też dobrze przemyśl jak to powiedzieć, może właśnie w formie żartu, jakoś delikatnie, żeby nie wystraszył się...

Gość to ja na pomarańczowo
Dla Ciebie to jest oczywiste, taka jesteś i jesteś już oswojona ze swoim niedosłuchem, ale dla kogoś z boku może się to wydawać na prawdę "egzotyczne". Jeżeli przez te pół roku Wasza znajomość przetrwa, będziecie się chcieli spotkać, to taka wiadomość nie powinna niczego zepsuć.

Gość Minka32323
Do ja na pomarańczowo. Masz całkowicie rację. I tak zrobię:powiem mu jak się spotkamy osobiście... Jesli przetrwa nasza korespondencja mailowa przez te pół roku to znaczy, że mu zależy w jakis sposób i takiej informacji nie powinien się przestraszyc.

Gość Minka32323
Dziękuję Wam i czekam na dalsze wypowiedzi w tej kwestii