Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszlaMAAMAA

brak ruchow malenstwa

Polecane posty

Gość przyszlaMAAMAA

DZIS RANO OBUDZILAM SIE Z SILNYM BOLEM BRZUCHA ALE SZYBKO PRZESZLO. NIE CZULAM DZIS MALEGO, ZAWSZE KOPAL A TERAZ NAWET JAK ZJEM SLODKIE, PUSZCZE MU MUZYKE, POLOZE SIE TO NIC. MARTWIE SIE. TO 25 TYDZIEN. BYL KTOS W PODOBNEJ SYTUACJI?

Gość ciasteczka sa fajne
nie martw sie moja tez czsem 2 dni ma lenia, ale dla spokoju pojechalabym do szpitala, tymbardziej ze był ból

Gość mój syn tez dorasta w domu
a wczoraj czułas ruchy? moze sie przemęczyłaś? albo nadwyręzyłaś?

Gość przyszlaMAAMAA
tak, wczoraj mielismy malowanie i niezle posżło mi w kregosłup.. ;/ wlasnie nie pamietam czy wczoraj wieczorem byly ruchy bo bylam tam zmeczona, ze poszłam spac.

Gość przyszlaMAAMAA
piszciee cosss !!

Gość mój syn tez dorasta w domu
co mamy pisać? Zebys miała polewkę,ze ktos się nabrał na twój żart? jeżeli to prawda to pogadaj o tym z rodzina,ojcem dziecka lub jedźcie do szpitala a nie na kafe sie pytasz

Gość no ale co
można w takiej sytuacji poradzić.. jeśli nie czujesz ruchów od rana to pojechałabym do szpitala sprawdzić, powiedz, że miałaś bóle a teraz nic nie czujesz.. jeśli nie pojedziesz sprawdzić to później możesz mieć wyrzuty do końca życia, lepiej się upewnić..

Gość Potwory dwugłowe
Nie ma co dywagowac, jesli cie cos niepokoi to bujaj do szpitala na ktg.

straszne. straszne jak jestes niedojrzala i nieodpowiedzialna i jeszcze w ciazy. Jak czujesz ze cos Ci dolega to idz do lekarza a nie siedzisz na forum. MASAKRA.

Gość przyszlaMAAMAA
czekam na meza, za godzine wraca z pracy, wtedy pojedziemy. Ale nie pytalam co mam zrobic tylko czy ktoś tak miał.. Pewnie panikuje ale jadą po mnie tylko te osoby, które nigdy w ciazy nie były

Gość ciasteczka sa fajne
to ty w ciazy malowalas??? zjedz cos polóż sie na prawym boku i pomasuj brzuszek , mojemu to zawsze pomagalo

Gość uhcowjisuj
zapierdalaj do lekarza !!! może wszystko jest dobrze ale warto się upewnić

wiesz , gdybym ja nie czula dziecka od doby to na pewno juz dawno bylabym w szpitalu i zadala ktg . moze byc tak ze po prostu jest tak ulozone dziecko ze nie czuc ruchow , ale na 100% gnalabym do lekarza a nie siedizla na kafe ... ps.ja w ciazy bylam :)

Gość i co autorko
byłas w szpitalu??

Gość ekadebru
Owszem bywaly dni kiedy byl bardziej spokojny ale juz na takim etapie ciazy codziennie bylo czuc ruchy. Niepokojace jest to ze mowisz ze swoim dzialaniem chcesz go zachecic do poruszania sie a nie czujesz jego reakcji. Ja bym jechala sprawdzic czy wszystko ok.

Gość i jak??
wszystko ok?