Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agoraaa,,, ...,,,

moja mala ciagle placze:(

Polecane posty

Gość asdfghjkl*
jej, nie wiem co ci napisac. Szkoda malutkiej, bo nie wiadomo jak jej pomoc. Moja ma 10 miesiecy i od kilku dni tez mi takie cyrki odstawia, nawet w nocy ale jej ida zeby, wiec wiem co jest powodem. Ida jej teraz dolne dwojki i chyba przechodzi to jeszcze gorzej niz wszystkie poprzednie. Wczesniej plakala tylko wieczorem, przed spanie a teraz w dzien sie zdarza przed drzemka :( No i nic na to nie pomaga, nawet czopki :(

Wlasnie mojej malej sie to zaczelo jak wychodzily jej dwojki dolne.. Jeden juz wyszedl a teraz drugi idzie i zastanawiam sie cczy. To jest powod tylko zadne syropy przeciwbolowe tez nie ppomagaja a nigdy nie plakala na zeby tylko troche marudzila nawet przy tych ocznych nie bylo jak teraz. I nie wiem skad ta histeria kiedy chce ja polozyc spac. Odrzuca smoczek i butle, ale przejde sie do lekarza bo dlugo tego nie da sie wytrzymac a jak ona tak placze to mi serce peka bo nie wiem jak jej ppomoc:(

albo ząbki,jak kilka osób tobie to pisało,albo tez skok rozwojowy,gdzie jej uklad emocjonalny normuje i przestawia sie Ja bym bardziej stawiała na te wahania emocji, z racji jej rowijania sie fiz.jak i psych.

ja stawiam na zeby. u nas wychodzily gorne dwojki i cale 3 tygodnie wyl,jeczal,malo jadl i syropy przeciwbolowe nie pomagaly. mial wtedy 13 miesiecy. to byla masakra. nikt nie mogl z nim wytrzymac. jak tylko zasnal to budzil sie z takim wlasnie wyjacym krzykiem. poszlismy do lekarza i lekarz stwierdzil ze ida mu gorne dwojki ale my nie wierzylismy,bo nie byly wogole wyczuwalne dla nas. jak tylko wyszly koncoweczki-skonczyl sie placz. po prostu z dnia na dzien!!!mysle ze masz to samo. nasz na spacerach tez wyl i wiercil sie w czasie snu. w dzien spal maks 1 godzine nie wiecej no masakra jak sobie przypomne!!!

No wlasnie chyba jednak zabki. Teraz jest troche weselsza znowu jak dawniej:) mam nadzieje ze juz nie bedzie miala tych histerii. Dziekuje za pomoc pozdrawiam